1 dk. Serkan KÖSE 29.12.2021

Supercell Mobil Platformlar Dışında Bir Oyun Geliştiriyor

Mobil platformlarda en çok oynanan oyunlardan olan Brawl Stars ve Clash of Clans gibi oyunların yapımcısı olan Supercell bir süredir yeni oyun projesini duyurmuyordu. 

Oyuncuların karşısına son olarak 3 yeni Clash of Clans evreninde geçen oyunlarla karşımıza çıkmıştı. Bu oyunların dışında yeni bir oyun gelişmesi ile karşımıza çıkmayan Supercell’in yeni planları ortaya çıktı. 

Başarılı mobil oyunları ile adından söz ettiren Supercell bilindiği üzere çalışmalarına Tencent çatısı altında devam ediyor. Son bilgiler doğrultusunda firma yeni bir sektöre geçiş yapıyor. 

Supercell PC ve Konsol Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Supercell’in Kuzey Amerika Stüdyosu, cross-platform yani çoklu platform desteğine sahip bir oyun üzerinde çalışmalar yürütüyor. Stüdyonun ortaya çıkan yeni iş ilanına göre şirket PC, konsol ve mobil cihazlar için yeni bir oyun projesi üzerinde çalışıyor. 

Stüdyonun yeni oyununun nasıl olacağı konusunda net bir bilgimiz bulunmuyor ancak oyunun online servis oyunu olacağı düşünülüyor. Pek çok kişi Supercell’in yeni oyununun Riot Games’in Ruined Kings: A League of Legends Story gibi tek oyunculu bir Clash oyunu üzerinde çalıştığını dile getiriyor. Tüm bu sorularının yanıtını ilerleyen günlerde görebileceğiz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al