2 dk. Esporlab 31.01.2020

Türk Telekom Playstore Kampanyası (%90 İndirim)

Türk Telekom, Playstore kampanyası yaptı ve gündeme oturdu. Kampanya, sadece oyunları değil, oyuncu ekipmanları ve PlayStation oyunlarını da kapsıyor. Bu sebep ile birçok kişi, Türk Telekom’u daha yakından tanıyacak ve Türk Telekom yeni oyuncular elde etmiş olacak. Kampanya, Türk Telekom müşterilerine özel avantajlar barındırıyor. Müşteriler, istedikleri ekipman veya oyunu 12 ay taksit ile satın alabiliyor. Türk Telekom Playstore indirime giren oyunlar hangileridir sorusu, fazlası ile soruldu. Lafı çok uzatmadan, oyunları size sunacağız.

football-manager-2020-playstore

football-manager-2020-playstore

Türk Telekom Playstore İndirime Giren Oyunlar

Karşımıza birçok oyun çıkacak ve bu oyunlar, %90’a varan indirimler ile satın alınabilecek. Ayrıca, birçok oyuncunun severek oynadığı oyunlar, Türk Telekom Playstore kampanyası dahilinde yer alıyor. PES 2020, Football Manager 2020 ve Mortal Kombat 11 gibi oyunlar, fazlasıyla sevilen oyunlar. Türk Telekom, fazla oynanan oyunları seçerek ismini daha çok duyurmayı hedefliyor. Bu oyunlar dışında indirimli olarak satın alınabilen 3 oyun daha bulunuyor. Şimdi bu oyunlara geçelim.

– The Sims 4 – 69 TL (278 TL)
– Football Manager 2020 – 98 TL (179 TL)
– Mortal Kombat 11 – 48 TL (120 TL)
– PES 2020 – 84 TL (84 TL)
– Mafia III – 29 TL (29 TL)
– Ritual of the Night – 42 TL (42 TL)

Parantez içinde yer alan fiyatlar, oyunların indirimsiz fiyatları. Gördüğünüz sayılara göre, o oyunun ne kadar indirime girdiğini görebilirsiniz. STAR WARS Jedi: Fallen Order, Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster ve Red Dead Redemption 2 gibi birçok oyun da, yüksek indirim oranları ile sizleri bekliyor.

Oyunlar dışında oyuncu ekipmanlarının da indirimli olduğundan bahsetmiştik. Razer Kraken X Gaming Headset 540 TL yerine 499 TL, PS4 DUALSHOCK Controller V2 Electric 519 TL yerine 499 TL olarak satışta. PS4 Controller, pembe ve mor renkleri ile indirimde.

Bu hafta, birçok indirim kampanyası oyunculara sunuldu. Bu şekilde haberlerin oyuncular ve firmalar için önemli olduğunun farkındayız. Bu sebep ile indirime giren oyunları, sürekli olarak sizlerle paylaşacağız. İyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al