1 dk. Serkan KÖSE 06.07.2021

Yeni Nintendo Switch Modeli Resmen Tanıtıldı

Nintendo’nun sevilen el konsolu olan Nintendo Switch’in yeni modeli resmen tanıtıldı. İşte yeni Switch modelinin özellikleri ve fiyatı. 

Nintendo’nun pazarda rakipsiz olan el konsolu Nintendo Switch ülkemizde her ne kadar popüler olmasa da yurt dışında oyuncuların vazgeçilmez konsollarından birisi. Bir süredir yeni Switch modeli üzerinde çalışan Nintendo sonunda yeni oyun konsolu olan Nintendo Switch OLED Model’i duyurdu. 

Yeni Nintendo Switch OLED Model oyun konsolu yeni nesil bazı teknolojileri barındırmamasıyla hayal kırıklığı yaratıyor. Bu özelliklerin başında DLSS teknolojisi geliyor. Bilindiği üzere uzun bir süredir bu teknolojinin yeni Switch modelinde olacağı söyleniyordu. Açıklanan bilgilere göre yeni model bunları karşılamıyor olsa da en azından OLED ekran ile birlikte geliyor. 

8 Ekim 2021 tarihinde satışa sunulacak olan yeni Switch modeli, beyaz renk seçeceğinin dışında klasik neon kırmızı ve neon mavi renk seçeneklerine de sahip olacak. Konsolun açıklanan fiyatı ise 349.99 dolar. Nintendo Switch OLED Model oyun konsolunun Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatının ne olacağı şimdilik bilinmiyor. 

Nintendo Switch OLED Model Özellikleri

7 inç büyüklüğünde OLED ekran ile birlikte gelen oyun konsolu geniş ve ayarlanabilir bir stant, kablolu LAN bağlantı noktası, gelişmiş ses ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. Model üç farklı modda kullanım sunuyor ve bu modlar ise TV modu, masaüstü modu ve avuç içi modu olarak isimlendiriliyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al