1 dk. Burak 08.03.2022

Yeni PlayStation State of Play Etkinliği Duyuruldu

Geçtiğimiz haftadan beri konuşulan yeni PlayStation State of Play etkinliğinin tarihi duyuruldu.

Beklenen PlayStation State of Play etkinliği 9 Mart gününde yapılacak. Aktarılana göre PlayStation etkinlikte 3. Parti Japon yapımlarını konu alacak. En son Şubat ayında yapılan PlayStation State of Play etkinliğinde PS özel oyunu olan Gran Turismo 7’ye odaklanan Sony, geçtiğimiz haftadan beri konuşulan etkinliğin tarihini resmi olarak duyurdu.

Duyurulana göre etkinlik 9 Mart Çarşamba günü 14:00 PST / 17:00 EST / 22:00 GMT saatlerinde düzenlenecek. PS4 ve PS5 oyunlarıyla ilgili yeni güncellemeler yapılsa da Sony tarafından resmi olarak açıklanana göre etkinliğin ana konusu “3. Parti Japon yapımları” olacak.

State of Play 20 Dakikalık Bir Etkinlik Olacak

Resmi PlayStation blog’unda yayımlanan yazıda etkinliğin 20 dakika olacağı belirtildi.

“Yeni bir Play State önümüzde! PS5 ve PS4 oyunları için yeni açıklamalar ve göz alıcı güncellemeler için 9 Mart Çarşamba 14:00 Pasifik / 17:00 Doğu / 23:00 CET’de bize katılın. Not: Bu yayında PlayStation VR2 oyunlarında veya donanımlarında herhangi bir güncelleme olmayacaktır.

Gösteri, sevgili Japon yayıncılarımızdan gelen harika oyunları vurgulamaya özel olarak odaklanarak, verme veya alma, yaklaşık 20 dakika sürecek, ancak dünyanın dört bir yanındaki diğer geliştiricilerden de birkaç güncellememiz olacak.

Yayınımızı elbette Twitch ve YouTube’dan canlı olarak izleyebilirsiniz . Çarşamba günü görüşürüz!”

Burak

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com instagram takipçi satın al takipcihilesi.com cemre solmaz kimdir