2 dk. Esporlab 09.04.2020

Steam Fiyatı 92 TL Olan Gears 5 Ücretsiz Oldu

Karantina günlerinin en başarılı iş çıkaran firmalarından biri olan Steam, sürekli yeni kampanyalar düzenliyor ve oyuncuları memnun etmeye çalışıyor. Bu noktada büyük beğeni toplayan Steam, her geçen gün anlık oyuncu sayısını arttırıyor. Bu kez Steam fiyatı 92 TL olan Gears 5, ücretsiz oldu. Geçen yıl çıkan oyun, birçok oyuncu tarafından uzun süredir bekleniyordu. Bu beklentileri karşılıksız bırakmayan oyun, daha önce çıkardığı Gears serilerinden farklı bir hikaye ile karşımıza geldi. Bu hikaye, hem yeni oyuncuların hem de eski oyuncuların oyuna kolay alışmasını sağladı. Oyun, bu sayede de büyük beğeni topladı ve binlerce oyuncuya ulaştı.

Steam Fiyatı 92 TL Olan Gears 5 Ücretsiz Oldu !

Özellikle aksiyon oyunu seven oyunseverler, bu oyunu oynamadıysa mutlaka oynamalılar. Çünkü; oyun, 12 Nisan’a kadar ücretsiz olacak ve sonra normal fiyatından satılmaya devam edecek. Oyunun hikayesi, diğer serilerden biraz farklı demiştik. Bu neden ile oyunun diğer serilerini oynamayan kişiler, son oyuna oldukça kolay alışabiliyor. Hem hikayesi hem de farklı oyun modları ile oyuncularla buluşan oyun, en çok bu hikayesi sayesinde oyuncuları kendine bağlıyor.

Oyun, size birçok görev ve yan görev verecek. Oyunun ana görevi; dünyayı kurtarmak ve dünya dışı varlıkları yok etmek. Oyuna başladıktan sonra kendinizi özel bir ekibin içerisinde bulacaksınız. Bu ekip, yol arkadaşınız olacak ve dünyayı kurtarma görevinde size eşlik edecek. Dünya dışı varlıkların oldukça güçlü olduğunu da söyleyelim.

12 Nisan’a kadar ücretsiz oynayabileceğiniz oyun, Türkçe altyazılı ile oynanabiliyor. Bu noktada da büyük beğeni toplayan oyun, hem sistem gereksinimleri hem de oyun boyutu açısından oyuncuları üzüyor. Oyunun boyutu 80 GB olduğu için birçok oyuncu, oyunu oynamaktan vazgeçiyor. Şu an indirmeye başlayacağınız oyun, Türkiye şartlarında ortalama bir internet ile 2-3 gün sonra inmiş olacaktır.

Gears 5 Ücretsiz Nasıl İndirilir ?

Bunun için Steam’e bağlanmanız ve oyunu mağazada aramanız gerekiyor. Daha sonra “Oyunu Oyna” diyerek ücretsiz şekilde indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Bu şekilde ücretsiz oyun haberleri arıyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın! İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

“Steam Fiyatı 92 TL Olan Gears 5 Ücretsiz Oldu” için 4 yanıt

  1. Yasin dedi ki:

    Kardeşim oyun 3-4 gün sonra kütüphaneden kalkıcak ama 😀

  2. Ahmet Ceyhan dedi ki:

    böyle daha fazla haber bekliyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al