2 dk. Esporlab 21.02.2021

Minecraft Yatak Yapımı

Minecraft’taki NPC’ler ve Avatar’lar dahil herkesin uyuması gerekiyor. Minecraft yatak yapımı aslında kolay. Ancak, sadece tahta bir kulübe yapıp yerde uyuyamazsınız. Yeni başlayanlar için sanal sırtınız için kötü. Bunun yerine, Minecraft’ta nasıl yatak yapılacağını gösteriyoruz, böylece iskeletler kapınızın dışında dolaşırken zamanı hızlı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Ancak yataklar sadece saati ileri almak için değildir. Aynı zamanda, bölgenizin varsayılan yumurtlama konumunu geçersiz kılarak, yumurtlama noktaları olarak da hizmet ederler. Bir şey yumurtlama noktasını engellemediği ve sizi kilometrelerce uzakta olabilecek dünyanın varsayılan konumunda yeniden ortaya çıkmaya zorlamadıkça, yatağınızın birkaç blok içinde görüneceksiniz.

Minecraft Yatak Yapımı Malzemeleri

  1. Ahşap

Kendine bir ağaç bul ve onu kes. Oduncu becerileriniz, toplamanız gereken araziye dağılmış küçük tahta bloklarıyla (Hayatta Kalma Modu) sonuçlanacaktır. Ağaçları kesmek için alet ve silahları, hatta yumruklarınızı bile kullanabilirsiniz, ancak kılıçları kullanamazsınız.

  1. Yün

Canlı koyunlardan yün toplamak veya onları öldürmek ve kalıntılarından yün toplamak için makaslara ihtiyacınız olacak. Otomatik bir yün çiftliği kurabilirsiniz, ancak bu tamamen farklı bir kılavuzdur. Tüylerini tıraş etmeden önce iki koyuna boya uygulayın. Çıplak koyun!

Minecraft Yatak Nasıl Yapılır?

minecraft yatak yapımı

minecraft yatak yapımı

Bu yöntem beyaz yüne dayanmaktadır. Renkli bir yatak istiyorsanız, bu kılavuzdaki bir sonraki bölüme geçin.

  • Adım 1: Üretim Masanızı açın ve envanterinizden bir tahta bloğu üretim ızgarasındaki dokuz kareden herhangi birine sürükleyin.
  • Adım 2: Ortaya çıkan dört ahşap tahta bloğunu envanterinize sürükleyin. Bir yatak oluşturmak için üç ahşap tahta bloğa ihtiyacınız olacak.
  • Adım 3: Her biri bir ahşap tahta bloğu aşağıda gösterildiği gibi işçiliği ızgarasındaki alt üç kareye yerleştirin.
  • Adım 4: Üretim ızgarasının ortasındaki üç kareye aynı renkten bir yün blok yerleştirin. Yeni yatağınızı envanterinize sürükleyin.

Renkli Bir Yatak Yapın

Koyunlar tipik olarak siyah, beyaz, gri, açık gri ve kahverengidir. Mor veya mavi çarşaf istiyorsanız, önce yünü boyamanız gerekir. Bu, öğeleri toplamak ve bunları üretim masası veya fırında birleştirmek anlamına gelir.

[affiliate_news id=”2898″]

Yatağınızı Yerleştirin Ve Kullanın

Burada talimatlara gerek yok, yatağı Hotbar’ınıza taşıyın, seçin ve dünyaya yerleştirmek için aşağıdakileri yapın. Unutmayın, bir yatak iki blok alan gerektirir.

PC: Hedefe sağ tıklayın.

Konsol: Hedefleyin ve sol tetiğe basın.

Mobil: Alana dokunun.

Yatağı pozisyona getirdikten sonra, aşağıdakileri yaparak uyuyabilirsiniz:

PC: Yatağa sağ tıklayın.

Konsol: Yatağı hedefleyin ve sol tetiğe basın.

Mobil: Yatağa dokunun.

Minecraft yatak yapımı yazımızı okuduğunuz için teşekkürler. Başka yazılarımız için sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al