1 dk. Serkan KÖSE 28.04.2021

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye Fiyatı Açıklandı

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye fiyatı belli oldu. İşte Xiaomi’nin yeni nesil akıllı bilekliğinin Türkiye fiyatı.

Akıllı bileklik pazarının popüler markalarından birisi olan Xiaomi Mi Band’in yeni modeli olan Mi Band 6 modeli Türkiye’de satışa çıktı. Mi Band’in iyileştirilmiş tasarıma ve gelişmiş özelliklere sahip olan sürümü Mi Band 6 özellikle büyütülmüş ekranı ile dikkat çekiyor. Xiaomi Mi Band 6 modelinin Türkiye fiyatı ise pek çok kullanıcının hevesini kursağında bırakacak.

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi’nin geçtiğimiz ay duyurusunu gerçekleştirdiği yeni nesil akıllı bilekliği Mi Band 6, incelen ekran çerçeveleri ile birlikte 1.56 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte geliyor. 1.1 inç ekran büyüklüğüne sahip Mi Band 5 modeline göre ekranı önemli bir oranda büyüyen Mi Band 6 modelinin büyüyen ekranına karşın gövde boyutu ve ağırlığı ile bir önceki model ile aynı. Bu sayede Mi Band 6 modeli aynı tasarım ile birlikte yüzde 45 daha büyük bir ekran ile birlikte geliyor.

xiaomi-mi-band-6-turkiye-fiyati-aciklandi

Kandaki oksijen seviyesini ölçen SpO2 sensörüne sahip ilk Mi Band modeli olan Mi Band 6, bir önceki Mi Band modelinde bulunan 15 egzersiz moduna ek olarak 15 yeni egzersiz modu daha ekliyor. Mi Band 6 modeli ayrıca efektif veri takibi için 6 farklı fitness aktivitesini de otomatik olarak algılayıp verileri kaydetme yeteneğine sahip. Farklı internet sitelerinde satışa sunulan Mi Band 6 modeli modeli ülkemizde 425 TL ile 449 TL fiyat etiketine sahip.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al