1 dk. Serkan KÖSE 06.06.2021

Riot Games’in Sevilen Oyunu Valorant Mobil Cihazlara Geliyor

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Riot Games’in yaptığı Valorant’ın mobil sürümü oyuncularla buluşacak.

Riot Games’in sevilen oyunlarının başında gelen Valorant oyunu birinci yılını kutluyor. League of Legends ile büyük bir başarı yakalayan Riot Games, geçtiğimiz yıllarda pek çok farklı türde oyunlar çıkaracağını açıklamış ve geçtiğimiz yıl da shooter türündeki oyunları Valorant’ı piyasaya çıkartmıştı. Çıkışının birinci yılında popüler oyunlar arasında yer alan Valorant oyunu yeni bir platforma geliyor.

Valorant Mobil Platformlara Geliyor

Sevilen FPS türü oyunlarından Varolant ile birinci yılını kutlayan Riot Games, oyun hakkında yeni istatistikler paylaştı. Paylaşılan verilerin dışında mobil oyuncular için de sevindirici bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Riot Games, Valorant oyununun mobil cihazlara getirecek. Oyunun mobil sürümü ile ilgili bir detay paylaşmayan Riot Games’in daha şimdiden mobil oyuncuları heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Riot Games’in VALORANT Baş Yapımcısı Anna Donlon, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Donlon, “Birinci yıl için en önemli hedeflerimizden birisi küresel FPS topluluğunun güvenini ve saygısını kazanmak, ayrıca VALORANT’ın sürekli vakit ayırmaya değecek bir taktiksel nişancı oyunu olacağını oyunculara kanıtlamaktı. Her geçen gün büyüyen Valorant oyuncu kitlesiyle birlikte, Valorant oyununda yapmak istediğimiz şeylerin değdiğini görmek ve bu yaptıklarımızın kitlemiz tarafından büyük bir takdirle karşılanması hayal ettiklerimizin çok ötesinde bir şey oldu. Aynı rekabetçi Valorant deneyimini yakın bir zamanda daha fazla küresel oyuncu kitlesi ile buluşturacak olmak bizi çok heyecanlandırıyor.”

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al