1 dk. Serkan KÖSE 19.06.2021

Battlefield 2042 Oyuncu Sayısını Doldurmak İçin Bot Kullanacak

Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 2042 oyunu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyun karşılaşmalarda oyuncu sayısını doldurmak adına bot kullanacak.

Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiğini geliştiriciliğini ise DICE’ın yaptığı yeni Battlefield 2042 geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Oyununun tanıtılmasıyla birlikte oyun ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Battlefield 2042 Mücadelelerine Botlar Eklenecek

Battlefield 2042 oyununun en dikkat çeken yönlerinden birisi oyunun hikaye modunun olmaması ve online bir oyun odaklı olması. Oyunda 128 kişilik maçlara odaklanılacak olsa da bu oyuncu sayısına ulaşmak pek mümkün değil. EA de hem oyuncuları kolay bir şekilde bir araya getirmek hem de farklı nedenlerle oyuna bot ekleyeceğini açıkladı.

Yapılan açıklamada oyunda 128 oyuncunun bir araya getirilmemesi durumunda boşluklar botlarla doldurulacak. Yapay zeka askerleri, yani botlar sadece oyuncu sayısını doldurma amacıyla değil ayrıca oyunu co-op ve tek kişilik bir oyuna çevirmek için de kullanılabilecek. Eğer ki arkadaşlarınızla ya da tek başınıza oynamak isterseniz, oyundaki boşlukları da botlar ile dolduracak. Oyuncular ayrıca botlarla özel bir maç yaratabilecek ve mücadele edebilecek. Son olarak Battlefield 2042, 23 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al