1 dk. Serkan KÖSE 11.08.2021

Sony Yeni Bir PS Plus Aboneliği Üzerinde Çalışıyor

Japon teknoloji devi Sony’nin bilindiği üzere PlayStation oyun konsoluna sahip kullanıcıları için sunduğu PlayStation Plus isimli bir abonelik sistemi bulunuyor. PlayStation’ın bu abonelik servisinin daha pahalı bir sürümü geliyor. 

PlayStation’ın sevilen abonelik servisi olan PlayStation Plus abonelik servisi bilindiği üzere kullanıcılara pek çok avantaj sunuyor. Bu servis sayesinde oyuncular aylık olarak ücretsiz bir şekilde oyunlara sahip olurken ayrıca oyunların online modlarını oynayabiliyor ya da oyunlara indirimli bir şekilde sahip olabiliyor. Bu aboneliğin fiyatı ise abone olmak istediğiniz süreye göre değişebiliyor. 

Son dönemde Microsoft’un Xbox Game Pass abonelik servisine bir yanıt vermesi beklenen Sony’nin Game Pass servisine yanıt verip vermeyeceği merak ediliyordu. Özellikle oyuncular da PlayStation Plus servisinin geliştirilmesini istiyor. Son günlerde bu konulara dair önemli bir söylenti ortaya çıkmış durumda. 

Sony PlayStation Plus Aboneliğine Crunchyroll’u Getiriyor

Oyun sektörünün güvenilir kaynaklarından birisi olan EuroGamer’ın haberine göre, Sony şu anda fiyat olarak daha pahalı olacak ancak yeni içerikler sunacak olan PS Plus abonelik seçeneği üzerinde çalışıyor. Bu yeni abonelik seçeneğine Sony’nin kısa süre önce satın alımını tamamladığı Crunchyroll’u dahil etmesi bekleniyor.

Crunchyroll’u kısaca anlatmak gerekirse, servis Netflix tarzı bir internet televizyonu ancak bu serviste özellikle anime içerikler bulunuyor. Sony ayrıca bilindiği üzere şu sıralar Polonya’da PS Plus kullanıcıları için yeni bir PS Plus üyeliğini test ediyor. Sony belli ki elinde film ve animeleri de PlayStation servisine entegre etmek istiyor. Bu servisin ilerleyen günlerde netleşeceği düşünülüyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al