1 dk. Serkan KÖSE 22.08.2021

Saints Row Reboot Gamescom Açılışında Açıklanacak

Gamescom 2021 etkinliğinin başlamasına az bir süre kala, açılık gecesinde nelerin olacağı ortaya çıkmaya başladı. İşte açılış gecesinde bizleri bekleyen şeyler.

Gamescom 2021 açılış gecesi canlı yayınının tanıtımını yapan Geoff Keighley, oyun severlerin merakla beklediği bazı duyuruları açıklamaya başladı. Yapılan bir paylaşımda Keighley, duvara grafiti ile yazılmış “Reboot” kelimesinin bir gifini kullanıyor. Resmi Saints Row Twitter hesabı, tweet’e yanıt verdi ve Saints Row’un yeni oyunu hakkındaki söylentileri onayladı.

Serinin son oyunu olan Saints Row 4 oyunu, 2013’te satışa sunulmuş ve Saints Row 3 oyununda sandbox açık dünyasında oynamak adına daha fazla genişletildi. O günden itibaren oyunun geliştiricisi olan Volition Studios, serinin yeniden başlatılması için çalışmalar yürüyor ve serinin önceki oyunları için de remaster sürümler yayınlıyor.

Gamescom 2021 Ne Zaman Başlayacak

Yeni Saints Row oyununun neler sunacağı tam olarak bilinmiyor ancak oyunun ilk oyunda olduğu gibi köklerine geri döneceği düşünülüyor. Yeni oyuna dair tüm bilgileri Gamescom’un başlayacağı gün olan 25 Ağustos Çarşamba günü Türkiye saati ile 18:30’da öğreneceğiz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al