2 dk. Esporlab 16.02.2021

45 TL’lik Steam Fiyatı Olan Oyun Artık Bedava

Assassin’s Crееd Chroniclеs: China, Ubisoft firması tarafından 2015 yılında piyasaya sürüldüğünden beri oyun severlerin en çok dikkatini çeken oyunlarından biri olmuştur. Genel olarak ilgili süreçte bu oyunu oynamak isteyen oyuncuların 45 TL’lik bir ödemeyi Steam üzerinde yapması gerekiyordu.

Fakat Ubisoft firmasından birçok oyun severi memnun edecek bir haber geldi. Assassin’s Crееd Chroniclеs: China oyununa artık hiçbir bedel ödemeden kolaylıkla sahip olunabiliyor.

15 Şubat Tarihi

Assassin’s Crееd Chroniclеs: China oyununu bedava olacak şekilde temin etmek isteyen oyun severlerin 15 Şubat tarihine kadar ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü bu güzel oyun Ubisoft kampanyası çerçevesinde yalnızca bu tarihe kadar bedava olarak oyun severlere sunuluyor.

45 TL’lik Steam Fiyatı Olan Oyun Artık Bedava

45 TL’lik Steam Fiyatı Olan Oyun Artık Bedava

Kaliteli Grafiklere Sahip Oyun

Oldukça fazla sayıda hayranı olan Assassin’s Crееd Chroniclеs: China oyunu diğerlerinden farklı olarak bünyesinde daha değişik bir atmosfer yapısı barındırıyor. 16.yüzyıl Çin dönemlerini yansıtan bu oyun suikast ve gizlilik gibi dinamikler yer alıyor. Harika görüntü kalitesiyle bu oyun oldukça iyi bir heyecan yaşatıyor.

Oyunu Ücretsiz Edinme

Oyunu ücretsiz şekilde ilgili tarihe kadar edinmek için birtakım işlemleri yerine getirmek gerekiyor. Sonrasında oyun kolayca temin edilebiliyor.

  • Kampanya sayfası sekmesine tıklamak,
  • Sonrasında ücretsiz edinme kısmına tıklamak,
  • Yoksa bir Ubisoft hesabı açmak,
  • Ubisoft Connеct uygulamasını açıp burada Launch kısmına dokunmak,
  • Ubisoft kütüphanesi bölümüne bakmak,

Bu işlemleri eksiksiz olarak yerine getiren oyun severler kolayca oyunu belirli tarihe kadar ücretsiz edinebilmiş olurlar.

Düşük Donanımla Oynama Şansı

Assassin’s Crееd Chroniclеs: China oyunu oldukça düşük donanımlarla bile rahatlıkla oynanabiliyor. İntеl Corе i3-2105 işlemcisi ve 4 GB alan bu oyun için yeterli olabiliyor. Minimum NVIDIA GeForce GTX 470 ekran kartıyla bu oyun iyi bir performansla çalıştırabiliyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al