1 dk. Serkan KÖSE 16.08.2021

Age of Empires’ın Mobil Oyunu Return to Empire’ın Oynanış Videosu Geldi

Sevilen oyun Age of Empires’ın mobil oyunu olan Return to Empire oyunundan ilk oynanış videosu geldi. 

Özellikle strateji türü oyun severlerin yakından tanıdığı Age of Empires serisinin bir süre önce mobil oyunun geleceği ve bu oyunun şimdilik sadece Çin’e özel olacağı ortaya çıkmıştı. Return to Empire isimli oyundan ilk oynanış videosu geldi. 

Kısa bir süre önce Tencent’in yıllık oyun konferansında ortaya çıkan Return to Empire (Age of Empires Mobile) için ilk oynanış videosu yayınlandı. Oyunun oynanış videosuna baktığımızda Age of Empires oyununun mobile taşındığını söyleyebiliriz.

Return to Empire Oynanış Videosu 

Mobil Cihazlar İçin Yeni Bir Dönem : Return to Empire

Ortaya çıkan bilgilere göre oyun Tencent’in Timi Studios’u tarafından geliştiriliyor. Bu stüdyo daha öncesinde CoD Mobile ve Pokemon Unite gibi oyunların geliştirilmesine yardımcı olmuştu. Stüdyo ayrıca Age of Empires IP’sini mobil cihazlara getirebilmek için şu anda Xbox Game Studios ve Subsidiary World’s Edge ile birlikte çalışıyor.

Bu haber pek çok kişiyi heyecanlandırıyor olsa da oyunun şimdilik Çin’e özel olacağını ve Çin’deki oyuncular için güzel bir haber olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun çıkış tarihi şimdilik açıklanmamış olsa da oyunun ilk olarak Çin’e özel olacağını söyleyebiliriz. Oyunun ilerleyen dönemlerde global olarak çıkıp çıkmayacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al