2 dk. Serkan KÖSE 03.05.2021

Apex Legends’ın 9. Sezon ile Gelecek Yenilikleri Belli Oldu

Battle royale türü oyun olan Apex Legends’ın 9. Sezon ile gelecek yenilikleri belli oldu. İşte yeni sezon ile birlikte Apex Legends’a gelecek olan yenilikler.

Electronic Arts ve Respawn Entertainment’ın birlikte geliştirdiği battle royale türü oyun olan Apex Legends güncellenmeye devam ediyor. Oyunun geliştiricisi olan Respawn tarafından yapılan açıklamaya göre Apex Legends’a Titanfall evreninde geçen Legacy isimli yeni sezonu 4 Mayıs tarihinde geliyor. Yeni sezon ile birlikte Apex Legends oyununa yeni karakterler yeni arena modu ve pek çok yeni silah ekleniyor.

apex-legendsin-9-sezon-ile-gelecek-yenilikleri-belli-oldu

Apex Legends’ın 9. Sezon Yenilikleri

Arena Modu

4 Mayıs tarihinde başlayacak olan yeni sezon ile birlikte Apex Legends oyununa kalıcı bir Arena Modu geliyor. Arena Modu, 3v3 formatında bir takımı diğer bir takım ile karşı karşıya getirecek. Mod ilk olarak karakter seçimi ile başlayacak ve bu ekranda seçilen karakterler oyun boyunca oyuncularla olacak. Oyuna başlandığında ise bir satın alma aşamasına geçilecek ve tıpkı diğer rekabetçi oyunlarda olduğu gibi oyuncular satın aldıkları ürünleri karşılaşmada kullanabilecek.

Yeni Karakter VALKYRIE

Apex Legends 9. Sezon ile birlikte oyuna eklenecek olan yeni karakter Kairi Imahara isimli VALKYRIE karakterinin özellikleri de belli oldu.

Passive : VTOL Jets : Zıplarken VALKYRIE karakterinin Jet pack’i kısa süreliğine kullanılabiliyor.

Tactical Missile Swarm : VALKYRIE düşmanı şaşırtacak çoklu bombaları bu özelliği sayesinde gönderebiliyor.

Ultimate Skyward Dive : VALKYRIE ister yalnız ister takım arkadaşlarıyla hava dalışı yapabiliyor. Yapılan bu hava dalışı sırasında havada hafifçe süzülebiliyor.

Apex Legends Yeni Silah Bocek Bow

Apex Legends oyununun yeni sezonu ile birlikte eklenecek olan yeni silahlardan birisi de Bocek Bow oluyor. Gelecek olan yeni silah diğer silahlarda da olduğu gibi eklentiler ile birlikte daha güçlü hale geliyor. Silah ayrıca kendine özel Arrows ismi verilen özel cephane türü kullanacak. Haritada sadece kendine özgü bir cephane türü kullanacağı için nadir bulunacak olan bu silah kafadan 123, gövdeden ise 70 – 30 hasar verecek.

Oynaması ücretsiz bir oyun olan Apex Legends oyunu PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Nintendo Switch platformlarında oynanabiliyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al