1 dk. Serkan KÖSE 16.09.2021

Battlefield 2042 Oyunundan Kötü Haber Geldi

Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise DICE’ın yaptığı Battlefield serisinin son oyunu olan Battlefield 2042 oyunundan kötü bir haber geldi. Battlefield serisinin son oyunu Battlefield 2042 oyununun çıkış tarihi ertelendi.

Electronic Arts ve DICE tarafından geliştirilen ve yayıncılığını ise Electronic Arts’ın yaptığı, Battlefield serisinin son oyunu Battlefield 2042 oyununun çıkış tarihi ne yazık ki daha önce açıklanandan bir ay ileri bir tarihe ertelendi. Yapılan bu erteleme ile birlikte daha öncesinde 22 Ekim tarihinde çıkacağı açıklanan Battlefield 2042 oyunu bu erteleme ilke birlikte 19 Kasım Cuma günü çıkacak. Bu erteleme açıklamasıyla birlikte Battlefield 2042 oyununun son günlerde erteleceği iddiaları da doğrulanmış oldu. 

Geliştirici ekip erteleme kararı hakkında şu sözlere yer verdi; “Battlefield 2042’nin çıkış tarihini değiştirme kararı aldık. Oyun dünya genelinde 19 Kasım 2021 tarihinde çıkış yapacak. Pandemi döneminde yeni nesil Battlefield oyunu yapmak geliştirici ekibimiz için öngörülemez problemler yarattı. Oyunun ölçeği ve kapsamı göz önüne alındığında, lansmana doğru yaklaşılırken ekibimizin stüdyomuza geri dönmesini temenni ediyorduk. Bunun güvenli olmasına izin vermeyen koşullar ve ekiplerimizin evden çalışarak yapmakta zorlandığı işlerle birlikte, Battlefield 2042’yi vizyonuna uygun bir şekilde çıkarmak için ekstra zaman almanın önemli olduğunu hissettik.Oyuna olan ilginiz ilham vericiydi. Açık beta sürümüyle alakalı güncellemeler bu ayın sonunda geliyor olacak.”

Battlefield 2042 oyununun nasıl bir deneyim sunacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al