2 dk. Esporlab 07.04.2020

Counter Strike: Global Offensive Yeni Rekor Kırdı !

Yıllar önce piyasaya sürülen ve piyasaya sürüldüğü günden itibaren oyuncuları kendine bağlayan Counter Strike Global Offensive, 2020 yılı itibariyle birçok yeni rekora imza attı. Kendi rekorlarını tazeleyen CS: GO, 2019 yılının ağustos ayında rekorlarını tazelemeye başlamıştı. Rekorlar, 2019 yılının sonuna kadar devam etti ve 2020 yılına taşındı. 2020’ye girdikte sonra Koronvirüs’ün çıkması sebebiyle eve kapanan insanlar, CS: GO oynamaya başladı. Durum böyle olunca Counter Strike: Global Offensive yeni rekor kırdı.

Counter Strike: Global Offensive Yeni Rekor Kırdı !

Son 1 ay içerisinde ortalama 720.000 oyuncu sayısı ile yoluna devam eden oyun, yeni rekorunu geçtiğimiz günlerde kırdı. Sürekli çevrimiçi oyuncu rekoru kıran CS: GO, bu kez 1.228.875 çevrimiçi oyuncuya ulaştı.

cs-go-yeni-oyuncu-rekoru

cs-go-yeni-oyuncu-rekoru

Valve, bu oyunu ile uzun zamandır rekor kıramıyordu. 2019 yılında yapılan çeşitli etkinlikler ve teşvikler ile oyuncuları bağlayan Valve, kendi rekorlarını sırasıyla kırmayı başardı. 2016 yılından bu yana herhangi bir rekor kıramayan oyun, rekor kırdıkça kendi reklamını yapmış oldu ve yeni oyunculara daha kolay ulaştı. Anlık oyuncu sayısının bu kadar yüksek olmasının sebebi; Koronavirüs diyebiliriz. En azından bugünler için bunu dememiz mümkün.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz mart ayında da rekor kıran CS: GO, 1.145.972 oyuncuya ulaşmıştı. Virüs devam ettikçe rekor kıracak gibi duran oyun, zaman içerisinde yeni rekorlar kırıp kıramayacağını bizlere gösterecek. Koronavirüs, sadece CS: GO için değil, diğer birçok oyun için de durumu aynı kıldı. Oyunlar, sürekli yeni oyuncular kazanıyor ve çevrimiçi oyuncu sayılarını arttırıyor.

CS: GO Anlık Oyuncu Rekoru

Birçok kullancımız, rekorları nasıl ve nereden takip edebileceğini sormakta. Steam Charts sayfasında yer alan verileri kontrol edebilir ve oyunların oyuncu sayılarını görebilirsiniz. CS: GO, Steam tabanlı bir oyun olduğu için en doğru verilere bu şekilde ulaşabileceksiniz.

Zorlu virüs günlerinde ücretsiz halen getirilen oyunları da sizlerle paylaşıyoruz. Bu noktada sürekli aynı oyunları oynamayacak ve sıkılmayacaksınız. Bunun için sosyal medya hesaplarımızı ve sitemizi sürekli olarak takip ve ziyaret etmeniz gerekecek. Bu sayede ücretsiz oyun haberlerine ulaşabileceksiniz. İyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al