1 dk. Serkan KÖSE 19.12.2021

Disney Plus Türkiye İçin İşe Alımlara Başladı

Geçtiğimiz yıllarda Netflix’e rakip olarak duyurulan Disney’in video akış platformu olan Disney Plus için Türkiye çalışmaları devam ediyor. Disney Plus Türkiye çalışmaları için işe alımlara başladı.

Ülkemizde hizmet veren video akış platformlarının arasına yenileri ekleniyor. Geçtiğimiz aylarda Disney Plus ve HBO Max’in Türkiye’ye geleceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Türkiye pazarına girmek için çalışmalar yürüten dünyaca ünlü video akış platformlardan birisi olan Disney Plus, Türkiye faaliyetleri için işe alımlara başladı.

LinkedIn üzerinden Türkiye için iş ilanı oluşturan Disney Plus’ın iş ilanlarının İnsan Kaynakları ve Copywriter gibi önemli alanlarda olduğunu görüyoruz. Şimdilik 5 iş ilanı yer alıyor olsa da ilerleyen günlerde bu iş ilanlarının sayısının artması bekleniyor. İş ilanlarının ofis ve hibrit olarak ayrıldığı görülüyor. İş ilanlarında uzaktan çalışma seçeneği yer almıyor.

Disney Plus 2022 Yılında Türkiye’de Hizmete Girebilir

Disney Plus’ın Türkiye özelindeki bu iş ilanı Disney Plus servisinin 2022 yılı içinde Türkiye’de hizmet vermeye başlayacağını gösteriyor olsa da Disney’in her an Türkiye pazarına açılma hamlesini başlamadan sonlandırma ihtimali de bulunuyor. Bilindiği üzere Ülkemizde son zamanlarda TL diğer para birimlerine karşı değer kaybetmeye devam ediyor.

Yine de Disney Plus servisinin Türkiye’ye gelmesi durumunda Netflix’e darbe vuracağı aşikar. Orijinal içerikleri ve sahibi olduğu diğer içeriklerle dikkat çeken Disney Plus servisinin Türkiye’de hizmete başlayıp başlamayacağını ilerleyen günlerde öğrenebileceğiz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al