2 dk. Serkan KÖSE 22.04.2021

DOTA: Dragon’s Blood Anime Dizisinin Yeni Sezonu Geliyor

Netflix DOTA: Dragon’s Blood anime dizisinin yeni sezonuna onay verdi. DOTA: Dragon’s Blood anime dizisinin yeni sezonunda neler olacak?

Netflix’in resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Dota: Dragon’s Blood isimli animenin ikinci sezonunu onayladı. Açıklamada ikinci sezonunun duyurusuyla birlikte yapımına da başlandığı açıklandı. Netflix Dragon’s Blood anime dizisinin ikinci sezonunda ise nelerin işleneceğini şimdilik açıklamadı. Yeni sezonun 2022 yılının başında yayınlanması bekleniyor.

Netflix’in geçtiğimiz haftalarda yayınladığı DOTA: Dragon’s Blood anime dizisinin ilk sezonu şu an Netflix üzerinden izlenebilir. 8 bölümden oluşan ilk sezonda Davion isimli ünlü ejderha şövalyesinin öyküsü konu ediniliyor. Davion güçlü, kadım bir eldwurm ile yaşadığı karşılaşmanın ve yolunun gizli bir görevde olan asil Prenses Mirana ile kesişmesinin ardından kendini aklının ucundan bile geçmeyecek olan olayların içerisinde buluyor.

Netflix Free to Play Belgeselini Yayınladı

2014 yılında dünyanın dört bir yanından gelen üç profesyonel Dota 2 oyuncusunun ilk Dota 2 Uluslararası Turnuvası’nda bir milyon dolarlık ödül için yarışını konu alan bir belgesel Valve’in YouTube kanalı üzerinden yayınlanmıştı. Valve’in bu belgeseli artık Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Bu hamle ile birlikte Netflix kullanıcıları Free to Play belgeselini de izleyebilecek.

DOTA 2 oyununun yapımcısı olan Valve oyundan elini hiç çekmiyor. Tıpkı League of Legends oyununun geliştiricisi olan Riot Games’in yaptığı gibi oyunu daha fazla kişiye ulaştırmak isteyen Valve, Dota 2 oyununa yeni başlayacak kişiler için oyunu daha uygun hale getiriyor. Bu sayede yeni oyuncuların oyunu kolay öğrenmesine yardımcı olacak bazı önemli özellik ve geri dönem oyunculara yardımcı olacak bazı yeni araçlar sunuluyor. Yeni oyuncuların oyun keyfini baltalayan smurf hesaplar da artık Valve tarafından etkisiz hale getiriliyor.

dota-dragons-blood-anime-dizisinin-yeni-sezonu-geliyor

Sevilen oyun stüdyosu Valve’in Dota oyununun üstüne bu kadar düşmesi oyunun kitlesini arttıracak gibi görünüyor. Eğer ki Dota 2 oyununa başlamak istiyorsanız oyunun Steam sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al