1 dk. Serkan KÖSE 02.09.2021

eFootball 2022 Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu

PES serisinin yeni oyunu olacak olan eFootball 2022 oyununun oyun severler ile buluşacağı tarih oyunun yapımcısı olan Konami tarafından açıklandı. İşte o tarih. 

Kısa bir süre önce oynaması ücretsiz olacağı açıklanan eFottball 2022 oyununun oyuncularla buluşmasına sayılı zaman kaldı. Oyunun yapımcısı ve dağıtıcısı olan Konami Digital Entertainment yaptığı açıklamada eFootball 2022 oyununun tüm dünyada PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10 ve PC Steam için 30 Eylül perşembe günü çıkacağını açıkladı. 

eFootball 2022 oyunu 30 Eylül tarihinde gerçekleştireceği çıkış ile birlikte yeni ve oynaması ücretsiz bir futbol simülasyonu hakkında oyuncular geniş bilgi sahibi olabilecek. Oyunun çıkışından sonra, sonbahar aylarında gelecek olan ilk büyük güncelleme ile birlikte oyun Android ve iOS platformu için de çıkacak. 

Tamamen ücretsiz olarak çıkacak olan oyunda çevrimdışı mücadeleler dokuz farklı kulüp ile yapay zekaya ya da arkadaşlarla karşı oynanabilecek. Oyunda ayrıca oyuncular Nou Camp, Old Trafford, Allianz Stadyumu, Emirates Stadyumu, Allianz Arena ve eFootball Stadyumunu seçebilecek. 

Oyuncular ayrıca çevrimiçi modda önceden belirlenen takımları kullanarak diğer platformlar arası eşleşme desteği ile birlikte haftalık olarak düzenlenecek olan etkinliklere katılıp çeşitli ödüller kazanabilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al