1 dk. Serkan KÖSE 16.12.2021

Epic Games Store’da 15 Gün Boyunca 15 Yeni Oyun Verilecek

Battle Royale oyun türünün başarılı örneklerinden birisi olan Fortnite ile adını daha sık duymaya başladığımız Epic Games, kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Epic Games tarafından yapılan açıklamaya göre, 15 gün boyunca 15 ücretsiz oyun Epic Games Store üzerinden kullanıcılara sunulacak.

Steam’e rakip olarak çıkan Epic Games Store, her hafta dağıttığı ücretsiz oyunlar, yaptığı indirimler ve kampanyaların yanında Epic Games Store’a özel oyunlarla oyuncuların uğrak noktalarından olmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl dikkat düzenlediği 15 gün 15 ücretsiz oyun kampanyası ile dikkat çeken Epic Games, bu yıl da Epic Games Store üzerinden kullanıcılarına 15 günde 15 ücretsiz oyun vereceğini açıkladı.

Epic Games Store 2021 Yılını Ücretsiz Oyunlarla Kapatacak

Epic Games Store’da geçtiğimiz yıl 15 gün 15 ücretsiz oyun kampanyası kapsamında ilk olarak Cities: Skylines ile açılışı yapmış ve Metro: 2033 Redux oyunu ile oyuncuların takdirini kazanmıştı. Epic Games Store’un bu kampanyasının bu yıl ne zaman başlayacağı açıklanmamış olsa da kısa süre içerisinde oyunculara Epic Games Store üzerinden ücretsiz oyunların verilmesine başlanması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al