1 dk. Serkan KÖSE 09.09.2021

Far Cry 6 Yeni Nesiller İçin Ücretsiz Yükseltme Sunacak

Far Cry 6 oyunu hem PlayStation hem de Xbox tarafında ücretsiz yükseltme sunacak. 

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un bir süredir beklenen yeni oyunu Far Cry 6’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ubisoft tarafından yapılan son açıklamaya göre Far Cry 6 oyunu her iki yeni nesil konsol tarafında da ücretsiz yükseltme sunacak. 

Yapılan bu açıklama ile birlikte Far Cry 6 oyununun PlayStation 4 ya da Xbox One tarafında satın alan kullanıcılar yeni nesil sürüm oyun konsolu satın aldığında oyunun yeni nesil sürümüne de ücretsiz olarak geçebilecek. 

Ubisoft’un Bu Kararı Oyuncuları Sevindirdi

Sevilen oyun stüdyoları arasında yer alan Ubisoft’un bu kararı Sony’nin yeni nesil oyun konsollarına çıkacak olan oyunların yükseltme kararından kısa bir süre sonra geldi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Sony Horizon Forbidden West oyununun yeni nesil oyun konsollarına ücretli yükseltme sunacağını açıklamış ve oyunculardan gelen tepkiler üzerinde bu kararından vazgeçmişti. Sony daha sonrasında ise yeni nesil oyunlar hakkında kararını vermiş ve gelecek olan yeni nesil oyunların yükseltmesini ücretli olarak sunacağını açıklamıştı. 

Sony’nin bu kararına oyuncuların tepkisi büyürken görünüşe göre Ubisoft bu tepkilerin bir parçası olmak istemiyor. Yeni nesil konsollar için ücretsiz yükseltmeyi garanti eden Ubisoft’un bu kararı oyuncular tarafından da olumlu karşılandı. Son olarak Far Cry 6 oyunu için PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Google Stadia için 7 Ekim 2021 tarihinde çıkacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al