1 dk. Serkan KÖSE 11.10.2021

FIFA Serisinin Yeni İsmi EA Sports FC Olabilir

FIFA serisinin yeni adı hakkında ortaya önemli bir iddia atıldı.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Electronic Arts’ın yaptığı FIFA serisi ile ilgili yeni haberler gündeme gelmeye devam ediyor. Electronic Arts kısa bir süre önce FIFA serisinin ismini değiştireceğini açıklamıştı. FIFA serisinin yeni ismi EA Sports FC olabileceği söyleniyor. Bu isim tam olarak açıklanmasa da kısa süre içinde açıklanabilir. 

FIFA’nın Yeni İsmi EA Sports FC 

Dev oyun stüdyosu Electronic Arts, 7 Ekim tarihinde FIFA serisinin ismini değiştirebileceğini açıklamıştı. Sadece şu an yeni isim hakkında araştırma sürecinde olduklarını belirtmişti. Bugün ortaya çıkan yeni bir habere göre Electronic Arts, EA Sports FC ismi için birden fazla başvuru yapmış durumda. Bu ismin tescil edilmesiyle birlikte pek çok kişinin aklına “FIFA serisinin yeni ismi EA Sports FC mi olacak?” sorusu geldi. 

Konu hakkında EA tarafından kısa süre içinde bir açıklaması yapılması beklenmiyor. FIFA ve EA arasındaki anlaşma 2022 yılının sona kadar devam edecek. Bu bağlamda EA’nın bir tane daha FIFA serisi oyun çıkartacağını söyleyebiliriz. EA’nın yeni süreçte yalnızda isim değiştirmek gibi bir amacının olduğu biliniyordu. Diğer anlaşmaların aynen korunacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al