2 dk. Esporlab 08.01.2020

Final Fantasy 15 Mobile Çıkıyor!

Oyun markaları arasında en çok bilinen markalardan biri olan Final Fantasy, mobil oyun sektörüne giriş yapmaya hazırlanıyor. Sektöre sağlam bir geliştirici kadrosu bulunan oyun stüdyoları ile giriş yapacak gibi duruyor. Bildiğiniz üzere Final Fantasy hangi oyunu çıkarırsa çıkarsın, yüksek oyunculara ulaşabiliyor. Bu başarısını mobile taşımak isteyen marka, hedefini gerçekleştirebilecek mi göreceğiz. Haber yayıldıkça Final Fantasy 15 Mobile ne zaman çıkacak sorusu sorulmaya başlandı. Oyun ile ilgili paylaşılan detayları sizlere aktarıyor olacağız.

Oyunun çevrim içi olması ve rol yapma oyunu olması bekleniyor. Ayrıca hangi şirketlerin bu oyunda görev alacağı belirlendi. Oyun için JSC Games, GAEA Mobile ve Square Erix ortak çalışma yürütecek. Birçok başarılı oyuna imza atan bu şirketler, bu kez nasıl bir iş çıkaracak hep beraber göreceğiz.

Final Fantasy 15 Mobile Ne Zaman Çıkacak ?

Bu soruya verilen net bir cevap yok. Oyunun ilk olarak Çin’de yayınlanması ve daha sonra tüm dünyaya yayılması bekleniyor. Oyuna ile ilgili herhangi bir görsel veya tanıtım videosunun olmaması, birçok oyuncuyu merak ettiriyor. Final Fantasy tarafından tanıtım videosu bekleniyor fakat tanıtım videosunun ne zaman ortaya çıkacağı belli değil. Bazı iddilara göre yeni yılın ilk çeyreğinde tanıtım video yayınlanmış olacak. Tüm bu sebeplerden dolayı oyunun ne zaman çıkacağıyla ilgili net bir cevap veremiyoruz. Konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyor olacağız.

final fantasy 15

final fantasy 15

Final Fantasy 15 Mobile Özellikleri

Mobil oyun, güncel oyun ile bağlantı içerisinde olacak ve sadece bazı farklılıklar olacak. Bu farklar; yeni bölgeler ve mobil oyun ile ilgili özellikler olacak. Markanın ortaya çıkaracağı ilk mobil oyun bu değil. Daha önce Final Fantasy XV: A New Empire ve Fantasy XV: Pocket Edition ile mobil para giriş yapan Final Fantasy, tam olarak aradığını bulamamıştı. Şimdi yeni geliştirici stüdyolar ve görevler ile daha başarılı olacağına inanan marka, yeni hedefine odaklanmış durumda. Zaman geçtikçe oyunla ilgili birçok bilgi ortaya çıkacak ve sızdırılacaktır. Gelişmelerin takipçisi olup sizlerle paylaşacağız. Konuyla ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ve öneride bulunmayı unutmayın.
İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al