1 dk. Serkan KÖSE 12.07.2021

Geçen Haftanın En Çok Satan Steam Oyunları Açıklandı

Oyun severlerin uğrak yerin olan Steam’de geride bıraktığımız haftada en çok satan yapımlar belli oldu. İşte Steam’de en çok satan oyunlar.

11 Temmuz Pazar günü itibariyle sonra eren haftanın en çok satan Steam oyunları da belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 12.2 güncellemesiyle birlikte Teego isimli yepyeni bir haritaya kavuşan PUBG oyunu Steam’de en çok satan oyunlar arasında zirvede bulunuyor.

PUBG oyununu bir önceki haftanın en çok satan oyunu Sea of Thieves oyunu izlerken Capcom’un Monster Hunter Stories : Wings of Ruin oyunu ise listenin üçüncü sırasında yer alıyor.

Rust Yükselmeye Devam Ediyor

Sevilen Steam oyunları arasında yer alan Rust oyunu ise yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta en çok satan Steam oyunları arasında altıncı sırada yer alan oyun bu hafta ise kendine dördüncü sıradan yer buluyor.

Listede ayrıca FromSoftware’ın sevilen RPG oyunu olan Sekiro : Shadows Die Twice : GOTY Edition ve sevilen yarış türü oyunu olan Forza Horizon 4 oyunları da sırasıyla beşinci ve altıncı sıradan kendilerine yer buluyor. Son olarak 2021 yılının sevilen oyunlarından olan It Takes Two oyunu ise listede yedinci sıradan kendine yer alıyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al