2 dk. Serkan KÖSE 19.09.2021

God of War Ragnarök İle Bir Dönem Kapanıyor

Sony’nin en çok beğenilen oyunlarından birisi olan God of War Ragnarök ile bir dönemin sonuna geliyor. 

Geliştiriciliğini Sony Santa Monica Studio’nun yaptığı ve yayıncılığını ise Sony Interactive Entertainment’ın üstlendiği yeni God of War oyunu olacak olan God of War Ragnarök’a dair yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

God of War Ragnarök İle Bir Dönem Sona Erecek

God of War bilindiği üzere özünde Yunan Mitolojisi’ni benimseyen biri oyun. Ancak serinin üç oyununun ardından orijinal hikayeye bir ara verildi ve İskandinav Mitolojisi’ne geçiş yapıldı. Serinin bu oyunu God of War ismi ile 2018 yılında çıktı ve yılın oyunu ödülü başta olmak üzere pek çok ödülün sahibi oldu. Yeni dönemin ikinci oyunu ise Ragnarök oyunu ile gelecek. 

Yeni dönemin ilk oyununun yönetmeni olan Cory Barlog, God of War serisinin geleceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Barlog açıklamasında Ragnarök’un İskandinav Mitolojisi’nde geçen hikayenin son oyun olacağını açıkladı. Bu kararın alınmasının en büyük nedeni ise elbette ki zaman. Barlog açıklamasında God of War gibi bir oyunun geliştirilmesi için 5 yıla mal olduğunu ve üç oyun ile hikayenin sonlandırılacak olmasının çok uzun süreceğini dile getirdi. Yapılan bu açıklama ile birlikte seri Ragnarök ile sona erecek. Serinin İskandinav Mitolojisi hikayesinin sona erecek olması God of War’ın bu oyunda sona ereceği anlamına gelmiyor. Büyük bir ihtimalle serinin yeni oyununda yeni bir tema değişikliği oyuncuları bekliyor olacak. 

Henüz çıkış tarihi açıklanmamış olsa da God of War Ragnarök oyunu 2022 yılında PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyun konsolları için çıkış yapacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al