1 dk. Serkan KÖSE 29.10.2021

Grand Theft Auto San Andreas Oculus Quest 2’ye Geliyor

Rockstar Games’in Grand Theft Auto serisi oyuncular tarafından çok seviliyor. Serinin sevilen oyunları arasında Grand Theft Auto San Andreas yer alıyor. Eğer ki siz de GTA San Andreas oyununu severek oynuyorsanız oyunu farklı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. 

Facebook’un metaverse odaklı Connect etkinliğinde Oculus Quest 2 VR gözlüğü için Grand Theft Auto San Andreas’ın geleceği müjdelendi. 

Grand Theft Auto San Andreas VR’a Geliyor

GTA serisinin sevilen oyunlarından birisi olan GTA : San Andreas’ın Oculus Quest 2’ye gelmesi Rockstar Games için ilk VR tecrübesi değil. Dev stüdyo daha önce 2016 yılında LA Noire VR oyunu PlayStation VR, HTC Vive ve Oculus Rift için çıkartmıştı. 

Grand Theft Auto San Andreas VR Çıkış Tarihi 

Rockstar Games ya da Facebook oyunun ne zaman çıkacağını açıklamadı. Oculus tarafından yapılan açıklamaya göre Grand Theft Auto San Andreas VR oyunu uzun süredir yapım aşamasında. 

Geleceğin teknolojisi olarak duyurulan VR teknolojisi bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Ülkemizde başlıkların çok pahalı olması nedeniyle sınırlı bir kitleye hitap eden VR teknolojisinin ilerleyen günlerde ucuzlamasıyla birlikte kullanıcı sayısının da artması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al