1 dk. Serkan KÖSE 13.09.2021

Grand Theft Auto V Oyununun PS5 Fragmanına Dislike Yağıyor

Sony’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği PlayStation Showcase 2021 etkinliğinde gösterilen oyunlardan birisi olan GTA 5 oyununun yeni PlayStation fragmanı oyuncular tarafından iyi karşılanmadı. Oyunun fragmanı oyuncular tarafından dislike rekoruna doğru koşuyor. 

PlayStation’ın resmi YouTube hesabı üzerinde paylaşılan Grand Theft Auto V’in yeni nesil sürümünün yeni fragmanı şimdiye kadar 24 bin beğeni aldı. Bunun karşısında fragman 100 bin dislike aldı. 

Oyunun yapımcısı ve dağıtıcısı olan Rockstar Games tarafından paylaşılan fragman ise 32 bin beğeni karşısında 96 bin dislike almış. 

GTA V’in Yeni Sürümü Oyuncuların Tepkisini Çekti

Grand Theft Auto severler her ne kadar GTA V oyununu çok seviyor olsa da oyunun yeni nesil sürümünün bu denli yüksek bir tepkiye maruz kalmasının bazı nedenleri bulunuyor. Bu nedenlerin başında ise oyunun çıkış tarihinin sürekli ertelenmesi gösterilebilir. İlk olarak 11 Kasım 2021 tarihinde çıkacağı söylenen oyunun Mart 2022’de çıkacağı kısa bir süre önce açıklanmıştı. 

Bu ertelenmenin nedeni ise oyunun teknik olarak bazı ek düzenlemelere ihtiyaç duyması hem de pandemi gerekçe olarak gösterilebilir. Oyunun dislike rekoruna koşmasının bir diğer nedeni ise oyunun hali hazırdaki PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinden herhangi bir farkının olmaması da gösterilebilir. 

GTA 5 Son Fragman

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al