1 dk. Serkan KÖSE 06.10.2021

GTA Trilogy Remastered Rockstar Veritabanında Kendini Gösterdi

GTA serisi ile adından sıkça söz ettiren Rockstar Games, bugün yeni bir sızıntı ile karşımıza çıktı. 

Rockstar Games bir süredir GTA Trilogy Remastered paketi ile gündemde. Üç GTA oyununun yenilenmiş sürümünü içerecek olan bu paket hakkında yeni bilgiler sızmaya başladı. Bu sızıntı tam olarak oyunun geliştiricisi olan Rockstar Games’ten geliyor. 

GTA Trilogy Remastered Sızdı

Rockstar topluluğunda ünlü VideoTech, Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşım Güney Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Kurumu tarafından derecelendirilen Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition yani GTA Trilogy Remastered’a ait. Derecelendirme kurumu verilerine göre oyunlar kesin olarak Epic Games’in gelişmiş oyun motoru Unreal Engine ile geliştiriliyor. 

Veri madencilerin Rockstar Games Launcher üzerinden elde ettiği verilere göre “Grand Theft Auto Vice City – Unreal”, “Grand Theft Auto III – Unreal”, “Grand Theft Auto: San Andreas – Unreal” Rockstar veritabanında yer aldı. Oyunların Rockstar Games Launcher üzerinde görülmesi ve derecelendirme kurumlarından da onay alması oyunun duyurusunun yakın bir tarihte yapılacağı anlamına geliyor. 

Rockstar Games Agent’i İptal Etti

Rockstar’ın 2007 yılında gerçekleşen E3 etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği Soğuk Savaş temalı Agent oyunu 2018 yılında 11 yıllık geliştirme sürecinin ardından iptal edilmişti. Oyun son olarak Rockstar Games’in internet sitesinden de kaldırıldı ve oyuna dair herhangi bir şey sitede bırakılmadı. Rockstar Games’in şimdilerde geliştirme aşamasında olduğu bir oyunun bulunup bulunmadığı ise merak ediliyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

“GTA Trilogy Remastered Rockstar Veritabanında Kendini Gösterdi” için bir yanıt

  1. Eşret dedi ki:

    Zaya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al