1 dk. Serkan KÖSE 22.07.2021

Nintendo Switch’in Daha Gelişmiş Versiyonunun Gelmeyeceğini Açıkladı

Kısa bir süre önce Nintendo Switch’in OLED ekranlı versiyonunu duyuran Nintendo, gelişmiş bir Switch modelinin daha gelmeyeceğini açıkladı.

Switch oyun konsolu ile büyük bir başarı yakalayan Nintendo’nun yeni gelişmiş bir Switch modeli üretip üretmeyeceği merak ediliyordu. Nintendo’nun yeni bir Swith modeli üretip üretmeyeceği belli oldu.

Bloomberg’in haberine göre OLED ekranlı modelin 4K çıkışına sahip olacağı ve yükseltilmiş bir CPU ile birlikte geleceği söylendi ancak OLED ekranlı Switch modelin böyle bir yükseltme yapılmadı. OLED ekranlı modelin herhangi bir yükseltmeyle gelmemesinin ardından pek çok kişi Nintendo’nun ilerleyen süreçte yeni bir model duyurusu yapacağını iddia etmeye başladı.

Sosyal medya içerisinde iddiaların artmasının ardından Nintendo bir açıklama yaptı ve yeni bir Nintendo Switch modeli üzerinde çalışmadıklarını ve OLED modelin dışında herhangi bir model daha üretmeyeceklerini belirtti. Görünüşe göre uzun bir süre Nintendo Switch ve OLED Nintendo Switch modeli Nintendo’nun Switch modelleri olarak kalacak.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al