1 dk. Esporlab 24.09.2020

Yerli Netflix Exxen Geliyor

Dijital alemin gitgide büyümesiyle birlikte Türkiyedende bu alanda büyük yatırımlar çıkmaya başladı. Acun Ilıcalı yeni yerli netflix dijital projesi olan Exxen’i tanıttı. Çok kısa bir sürede Twitter aleminde gündeme oturdu. Gel gelelim Exxen ne zaman tanıtılacak? Ve bu dijital yerli platformun yani Exxen abonelik ücretleri ne kadar olacak?

Acun Ilıcalı çok kısa bir zaman önce Netflix platformuna dağir yeni bir platform kuracağını ve bu platormda global anlamda filmler, diziler yapacağını duyurmuştu. Bu haberlerin yayılmasından kısa bir süre sonra çoğu hazırlığını tamamlayan Exxen platformunu Acun Ilıcalı sosyal medya hesaplarından tanıttı.

Acun ılıcalı alt taraftaki görseli paylaşarak şu notu düştü ”Yeni dijital platformumuz EXXEN’de yakında beraberiz.. #Exxen

Exxen Platformu

Exxen abonelik ücretleri şuanda tam olarak belirli değil fakat Netflix platformuna benzer fiyatlar olacağı ama açılışında büyük bir süprizlerin olacağını bekliyebiliriz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al