2 dk. Serkan KÖSE 21.04.2021

Yeni Apex Legends Karakteri Pariah Özellikleri Ortaya Çıktı

Yeni Apex Legends karakteri Pariah özellikleri ortaya çıkmaya başladı. İşte oyuna eklenecek olan yeni Pariah karakterinin özellikleri.

Apex Legends oyununa eklenecek olan Pariah karakterinin özellikleri netleşmeye başladı. Apex Legends oyununun buhar temalı olması beklenen yeni karakterinin özellikleri sızdırıldı.

Bir dönemin popüler oyunlarından birisi olan Apex Legends bir zamanlar oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmış olsa dahi daha sonrasında oyuna olan ilgi kaybolmuştu.

Oyunun tekrardan popüler hale gelmesi için oyuna yeni içerikler eklemeye devam eden geliştiriciler her ne kadar bu yenilikleri sezon çıkana kadar oyuncularla paylaşmıyor olsa da bilgi madencileri oyuna gelecek olan yeni detayları ortaya çıkartıyor.

yeni-apex-legends-karakteri-pariah-ozellikleri-ortaya-cikti

Yeni Apex Legends Karakteri Pariah Özellikleri

Bir Twitter kullanıcısı olan Biast12, Apex Legends oyununa gelecek olan Pariah karakterinin özelliklerini ortaya çıkarttı. Eğer ki sızdırılan bilgiler doğruysa Apex Legends oyuncularını yeni dönemde oldukça etkileyici bir karakter bekliyor. Sızıntıların kaynağı olan Biast12’nin paylaştığı görsellere göre Pariah karakteri düşman karakterinin sağlık barlarını görebilecek. Düşmanın ne kadar canı olduğu bilgisine pasif yeteneklere sahip olan bir karakteri oldukça OP ve ilerleyen zamanlarda pasifi nerflenecek bir profil ortaya koyuyor. Karakterin pasif yeteneği ayrıca ultimate yetenekte yayılan buhara karşı da tamamen dirençli olarak ortaya çıkıyor.

Apex Legends oyununa kısa süre içerisinde eklenecek olan Pariah karakterinin sızdırılan yetenekleri arasında bulunan bir diğer özellik ise “Sonar Grenade” özelliği. Bu özellik sayesinde karakterin attığı el bombası ise 15 saniye boyunca etkisi altında olan yerde bulunan düşmanlar görülebilecek. Apex Legends oyununa eklenecek olan Pariah karakterinin tam özelliklerini ilerleyen günlerde oyuna eklenmesiyle birlikte daha net öğrenebileceğiz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al