4 dk. Esporlab 13.07.2020

Need for Speed 2021 Hakkında Yeni Detaylar Paylaşıldı

Need for Speed 2021 Ghost Games oyun stüdyosundan alınarak tekrardan Criterion Games’e devredildi. 2021 yılında çıkış yapacak olan NFS serisinin yeni oyunu hakkında detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Hep birlikte Need for Speed 2021 çıkış tarihi, sistem gereksinimleri ve grafikleri hakkında gelen bilgilere göz atalım. 2021 yılında gelecek olan yeni NFS serisi oyunun detaylarına geçelim.

En iyi yarış oyunları kategorisinde her zaman liderliğini ve popülerliğini hiç kaybetmeyen NFS serisi yeni oyunuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bilmeyenler için belirtmekte fayda görüyorum, geçen yıl EA Games oyun politikası nedeniyle aşırı derecede tepkiler almasına neden olmuştu. Tüm bunları göz önünde bulundursak dahi seriye eklenecek yeni oyun önümüzde ki yıl bizimle olacak. Herhangi bir problemle karşılaşılmaz ise NFS’nin yeni seri oyunu 2021 yılında oyunseverler ile buluşacak.

NFS 2021 Neden Criterion Games’e Devredildi?

Kısaca hatırlamanız için özet geçelim, 2015 yılında EA Games NFS serisini Ghost Games oyun stüdyosuna devretmişti. Oyunun geliştirme sürecini devralan Ghost Games seriye çevrimiçi yarış modu getirerek ayrıca grafikleri yenileyip üst düzeye çıkartarak oyuncu kitlesini memnun etmişti. NFS 2015’den sonra gelen yeni seri oyunlarda çok büyük değişiklikler ve geliştirmeler yaparak oldukça adından söz ettirmişti.

NFS 2015’den sonra gelen seriler de oldukça büyük değişiklikler yapan ve araçları özelleştirebilmek için daha fazla detay sunulmuştu. Bunların yanına nfs modifiye detayları da oldukça artmıştı ve ara hikaye modları da böylece geri dönmüştü. Böylesine oyuncuları memnun edebilecek köklü değişiklikler yapan ve yenilikler getiren Ghost Games’e alışmıştık. Kullanıcı isteklerini göz ardı etmeyen ve istekleri karşılamayı başaran Ghost Games stüdyosu EA Games tarafından küçültülüyor. Ghost Games aynı zaman da EA Games’in kendi bünyesinde bulunuyor. İşin daha kötüsü ise EA games NFS hayranlarını adeta büyük bir şoka sokarak, oyunun gelişimini Ghost Games’in elinden alarak Criterion Games’e devretti.

Criterion Games ise geçmişte NFS oyunları çıkartmıştı ve beklentileri karşılayamamıştı. Özellikle hatırlarsanız Need for Speed: Most Wanted’i yenilemişti ve kullanıcılar tarafından büyük tepkilere yol açarak beklentileri karşılayamadı. Criterion Games hatırlamayanlar için belirtelim serinin Need for Speed: Hot Pursuit 2010, Need for Speed: Rivals ve Need for Speed: Most Wanted 2012 oyunlarını geliştiren oyun stüdyosu. Oyuncuları büyük hayal kırıklığına uğratan serinin oyunu ise NFS: MW 2012 olmuştu. Yeni gelecek olan serinin 2021 oyununu tekrardan Criterion Games’e devretmenin ne kadar mantıklı olduğu soru tepkilere neden oluyor.

Need for Speed 2021 ilk görüntüler:

2021 yılında çıkış yapması beklenen NFS’nin yeni seri oyunu hatırlayacaksınız ki EA Play Live 2020 etkinliğinde oyunseverler ile paylaşılmıştı. Etkinlikte paylaşılan görüntülerde ki grafikler ciddi anlamda ses getirecek gibi gözüküyor. Dikkatimizi çeken detaylar arasında yansımalar, ışıklandırmalar ön plana çıkıyor bu nedenle kullanılan grafik motoru oldukça yüksek teknolojiye sahip olduğunu anlayabiliyoruz. Her ne kadar kullanıcılar tarafından önyargı ile yaklaşılsa da Criterion Games oyun grafikleri bakımından iddialı olduğunu kanıtlıyor gibi. Ayrıca bunları göz önünde bulundururken oyun hala gelişim sürecinde bunu da bilmenizde fayda var.

Need for Speed 2021 çıkış tarihi ne zaman?

Serinin yeni oyununun etkinlikte verilen bilgilere göre 2021 yılı tarihinde çıkacağını hepimiz biliyoruz. Ayrıca sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiye göre 2021 yılının ikince yarısında piyasaya sürüleceği söylentiler arasında. Oyun sektöründe zaten artık tahmin edebileceğiniz gibi yeni geliştirilen oyunların %70’i sonbahar aylarına doğru çıkış sağlıyor. Seriye yeni eklenecek olan oyunun 2021 Eylül veya Ekim ayında çıkış sağlayacağını düşünüyoruz.

Serinin yeni oyunu Need for Speed: Paradise adını alabilir:

Wikipedia sayfasında NFS oyuncuları tarafından oluşturulan sayfada seriye yeni eklenecek olan ve 2021 yılında çıkış sağlayacak oyunun adı Neef for Speed: Paradise olacağı yönünde. Bunun aynı zamanda sadece bir söylenti olduğunu da unutmayalım, resmi olarak açıklanmış herhangi bir şey bulunmuyor. Kullanıcılar Criterion Games’in geliştirmiş olduğu seri oyunlardan Burnout’un Paradise oyunundan ilham kaynağı olarak ismin alınacağı yönünde. Bu konuda yeni bilgiler geldikçe, konumuzu güncelleyeceğiz.

Need for Speed 2021 sistem gereksinimleri (Tahmini)

  • İşletim Sistemi: 32 veya 64 bit Windows 8.1 veya 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790, AMD Ryzen 3 1300X
  • RAM: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080, AMD RX 580
  • Depolama: +80 GB boş alan

Sistem gereksinimleri hakkında henüz net bir bilgi yok yukarıda belirttiğimiz tahmini değerlerdir. Serinin en son çıkan oyununu varsayarsak, onun biraz üzeri olacağı için tahmini gereksinimler belirtilmiştir. Bu yüzden bu gereksinimlerin ortalaması bir sonuç çıkacağını tahmin edebiliyoruz. Konu hakkın da sürekli yenilikler ve haberleri sizler için takip edip konuyu güncellemeye devam edeceğiz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

“Need for Speed 2021 Hakkında Yeni Detaylar Paylaşıldı” için 2 yanıt

  1. enes dedi ki:

    İşletim Sistemi: 32 veya 64 bit Windows 8.1 veya 10
    işletim sistemine tamamım
    İşlemci: Intel Core i7-4790, AMD Ryzen 3 1300X
    işlemci farkı ne yaw i7 bak i7
    RAM: 12 GB RAM
    ram azmışya keşke birazdaha fazlalaştırsaydınız
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080, AMD RX 580
    ekran kartıda baya azmış
    Depolama: +80 GB boş alan
    ohooo bi 100 yapsaydınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al