1 dk. Serkan KÖSE 03.06.2021

Nintendo E3 2021’de Düzenleyeceği Etkinlikleri Duyurdu

Oyun dünyasının kalbinin atacağı E3 2021’de Nintendo’nun düzenleyeceği etkinlikle belli oldu.

E3 2021 haftası boyunca Nintendo, 40 dakika sürecek olan Nintendo Direct konferansı duyuruldu. Nintendo Direct, 15 Haziran Salı günü Türkiye Saati ile 19:00’da başlayacak. Gerçekleşecek olan konferansta bu yıl piyasaya sürülecek olan Nintendo Switch yazılımına odaklanacak.

Nintendo Direct etkinliğinin ardından, Nintendo üç saat oyunca sürecek olan Nintendo Treehouse : Live etkinliğinde ise pek çok Switch oyununun oynanış videoları yayımlanacak. Geçen hafta ortaya çıkan iddialara göre Nintendo, 12 – 15 Haziran’da gerçekleşecek olan ana E3 konferansında ise yeni Switch donanımını duyurmayı planlıyor ve geliştiricilere tamamen dijital gösterine sistem için oyunlar sergilemeleri için de yer vereceği belirtilmişti.

Nintendo’nun şimdiye kadar duyurusunu gerçekleştirdiği sadece iki Pokémon olmayan birinci taraf oyunu var: Mario Golf: Super Rush ve The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Bu iki oyunun Haziran ayında oyuncularla buluşması bekleniyor.

Nintendo E3 2021 kapsamında Splatoon 3 oyunu hakkında daha fazla detay açıklayabilir. Bu etkinlik kapsamında ayrıca pek çok yeni oyununda duyurulması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al