1 dk. Serkan KÖSE 28.09.2021

Amazon New World Çıkış Gününde 600.000’den Fazla Eşzamanlı Oyuncuya Ulaştı

Amazon’un uzun süredir üzerinde çalıştığı New World oyunu için beklenen gün geldi çattı. Oyunun çıkışı büyük bir rekorla gerçekleşti. 

New World oyunu uzun bir süredir geliştiriliyordu ve son günlerde erteleme haberleri ile gündeme geliyordu. Oyun sonunda dünya genelinde çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun çıkmasının ardından ilk birkaç saat içinde 600.000’in üzerinde eşzamanlı oyuncu ile listelerin zirvesinde kendisine yer buldu. 

New World online oyuncu sıralamasında Steam’in oyun istatistiklerinde 660.981 mevcut oyuncuda olduğunu gösteriyor ve bu sayı CS:GO’nun çok az altında. New World’ün geride bıraktığı oyunlar arasında ise Dota 2 , Apex Legends ve PUBG oyunları bulunuyor. 

Oyun çıkışı esnasında pek çok New World oyuncusunun oyunu oynayabilmesi için sunucularda uzun sıralar oluştu. Özellikle popüler yayıncılar sunucuya girmek istediklerinde uzun bir bekleme listesine alındı. 

Bazı oyuncular 15.000’in üzerinde bekleme listeleri ile karşılaştı. Bazı oyuncular ise sırayı tamamladıklarında oyuna giremedi ve hatalar aldı. 

Amazon’un yeni MMO türü oyunu olan New World iki başarılı beta sürecinin ardından çıkışını gerçekleştirdi. Sırada bekleyen oyuncular bazı hatalarla karşılaşmış olsa da New World nispeten sorunsuz bir çıkış gerçekleştirdi. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al