1 dk. Serkan KÖSE 12.10.2021

Battle Royale Oyunu Fortnite Film Oluyor

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Epic Games’in yapmış olduğu Battle Royale türünün sevilen oyunlarından olan Fortnite ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Son yıllarda Battle Royale türü oyunlar bir hayli revaçta. PUBG ile başlayan bu türe daha sonrasında Epic Games bu türdeki kendi oyunu olan Fortnite’ı çıkartmıştı. Fortnite bugün yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Battle Royale oyunu Fortnite film oluyor. 

Epic Games Fortnite Filmi Üzerinde Çalışıyor

Çıkan haberlere göre Epic Games, popülerliği her geçen gün artmaya devam eden Fortnite yeni ortaklıklarla bu popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Bu bağlamda Fortnite son olarak Rick Grimes’ı oyuna eklemişti. Epic Games şimdi de Battle Royale oyunu Fortnite filmi için hazırlıklara başladı. Henüz Epic Games tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da ortaya çıkan ipuçları ve kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Epic Games konu hakkında çoktan çalışmaya başlamış. Epic Games bu film projesi için 2021’in başlarında Lucasfilm’den üç farklı kişiyi de bünyesine dahil etmiş durumda. 

Fortnite’ın filmi aslında oyunun sevenlerinin şaşıracağı bir şey değil. Fortnite’ın en büyük rakiplerinden birisi olan PUBG’nin de bir filmi geliyor. Hatta Fortnite sinema dünyasının uzun bir süredir içinde. Fortnite oyununu oynayanlar sinematik anlamında Fortnite’ın ne kadar başarılı olduğunu biliyor. Epic Games’in Fortnite oyunu ile birlikte film sektörü ile ortaklığını düşündüğümüzde Fortnite’ın filminin gelmemiş olması bile oldukça şaşırtıcı. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al