1 dk. Serkan KÖSE 05.08.2021

Battlefield 2042 Oyununun Hikayesi İçi Kısa Film Yayınlanacak

Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı geliştiriciliğini ise DICE’ın üstlendiği Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042 oyunu için geri sayım devam ederken oyun ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun kısa filmi yayınlanacak.

Bilindiği üzere Battlefield 2042 oyunu hikaye modu olmadan gelecek ve sadece çok oyunculu modları bulunacak. Bu durum bazı oyuncuları memnun etse de bazı oyuncular memnun etmedi. Pek çok oyuncu oyunun hikayesini merak ediyor. EA ise bu durumu kısa bir film ile çözmeyi planlıyor. 

Battlefield’ın resmi YouTube hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre Battlefield 2042 evreni ve hikayesi bir kısa film ile tanıtılacak. Kısa film 12 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile saat 18:00’de yayında olacak. Kısa filmin tanıtımını ise haberimizin sonunda bulabilirsiniz. 

Bu kısa filmde oyunun neden topyekün savaş olduğu açıklanacak. Kısa film ile birlikte çok oyunculu moddan önce yaşananları da görmüş olacağız. Son olarak Battlefield 2042, 23 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al