1 dk. Serkan KÖSE 04.08.2021

Diablo Immortal Ertelendi

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Blizzard Entertainment’ın yaptığı Diablo serisinin yeni oyunu olacak olan Diablo Immortal oyunu hakkında kötü haber geldi. 

Bilindiği üzere Blizzards bir süredir Diablo’nun mobil oyunu olacak olan Diablo Immortal oyunu üzerinde çalışıyordu. Bu yılın sonunda çıkması beklenen oyun yapılan yeni açıklama ile birlikte 2022 yılına ertelendi. Oyunun yeni çıkış tarihi ile ilgili net bir bilgi verilmemiş olsa da oyunun 2022 yılının ilk yarısında çıkış yapabileceğini söyleyebiliriz. Ertelemenin gerekçesi ise oyunun PvP ve PvE içeriklerinin yenileneceği ve kontrolcü desteğinin getirilmesi olarak belirtildi. 

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen oyunun alfa sürümünün ardından yapılan geri dönüşler sonrasında böyle bir karar alan geliştirirler oyunun bitimine çok yakındı. Ancak görünen o ki bu eklenecek olan öğeler biraz zaman alacak. Son olarak Diablo Immortal oyunu 2022 yılının başlarında iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar için ücretsiz olarak yayımlanacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al