1 dk. Serkan KÖSE 12.08.2021

Diablo IV Oyununun Yönetmeni Ve Bölüm Tasarımcısı Şirketten Ayrıldı

Son aylarda pek çok kötü olay ile birlikte anılan Blizzard’dan yeni kötü haberler gelmeye devam ediyor. Şirketten üç önemli isim ayrıldıklarını açıkladı. 

Merakla beklenen oyunlardan birisi olan Diablo IV oyunundan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Güvenilir kaynaklardan birisi olan Kotaku’nun haberi sonrasında Blizzard tarafından da onaylanan habere göre Diablo IV oyununun başındaki isim olan Louis Barriga, Diablo IV oyununun lider bölüm tasarımcısı Jesse McCree ve World of Warcraft tasarımcısı Jonathan LeCraft şirketten ayrıldı. Blizzard’dan bir temsilci ise derin ve yetenekli bir kadrolarının olduğunu ve boşalan pozisyonların en uygun şekilde doldurulduğunu açıkladı. 

Yaşanan bu sürecin Diablo IV oyununun gelişim sürecini etkileyip etkilemeyeceği şimdilik bilinmiyor. Bilindiği üzere Louis Barriga, Diablo 4’te oyun yönetmeniydi ve en az 15 yıldır Blizzard’da çalışıyordu. Jesse McCree, Blizzard’da Diablo 3 ve birden fazla World of Warcraft genişletmesi üzerinde çalışan bir bölüm tasarımcısıydı. Jonathan LeCraft ise 2005’ten bu yana Blizzard’da World of Warcraft için kıdemli oyun tasarımcısı görevini üstleniyordu. Yaşanan bu ayrılıkların Blizzard’a yara vereceği aşikar ancak bu yaranın ne kadar derin olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al