1 dk. Serkan KÖSE 08.08.2021

Electronic Arts Yeni Battlefield Planını Açıkladı

Electronic Arts bilindiği üzere bir süredir yeni Battlefield oyunu olan Battlefield 2042 oyunu üzerinde çalışıyor. EA’nın yeni Battlefield planı belli oldu. 

Electronic Arts’ın sevilen oyun serilerinden birisi olan Battlefield bilindiği üzere Battlefield 2042 oyunu ile birlikte geri dönecek. Serinin en büyük rakibi olan Call of Duty ise hemen hemen her yıl yeni bir Call of Duty oyunu ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Buna karşın Battlefield serisinde ise bunu göremiyoruz. Electronic Arts’ın başındaki isim olan CEO Andrew Wilson da kısa bir süre önce bu konu hakkında önemli bir açıklamada bulundu. 

İki Yılda Bir Battlefield Oyunu Yayınlamak Mantıklı

Electronic Arts CEO’su Andrew Wilson açıklamasında Battlefield’ı bir servis olarak görmeleri gerektiğini ve iki yılda bir yeni bir Battlefield oyunu yayınlamalarının mantıklı olacağını söyledi. 

Battlefield 2024 oyunundan önceki oyun 2018 yılında çıkmış olan Battlefield V oyunuydu. Battlefield serisinin sevilen oyunlarından olan Battlefield 3 2011 yılında çıkarken, Battlefield 4 oyunu ise 2013 yılında çıkmış ve Battlefield Hardline oyunu ise 2014 yılında çıkmıştı. Battlefield 1 oyunu ise 2016 yılında oyuncularla buluşmuştu. 

Son olarak Battlefield 2042, 23 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al