1 dk. Serkan KÖSE 21.06.2021

PlayStation 5 Sınırlı Stok İle Bugün 15.00’da Amazon Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Sony’nin geçtiğimiz yılın sonlarında satışa sunduğu ve stok sorunu yaşayan yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 bugün 15:00’da sınırlı stok ile Amazon Türkiye’de satışa sunuluyor.

Japon teknoloji şirketi Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5’in çıkışının ardından 7 aylık bir süre geçti. Ne yazık ki koronavirüs nedeniyle konsola olan ilgi bir hayli yüksek olsa da tedarik süreçlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle oyun konsolunun ciddi bir stok sorunu bulunuyor. Bu nedenle Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkede PlayStation 5 satın almak bir hayli zor. Oyun konsolunu kara borsadan almak istemeyen kullanıcılar için Amazon Türkiye’den güzel bir haber geldi.

PlayStation 5 Amazon Türkiye’de Yeniden Stoklara Giriyor

Amazon Prime Day kapsamında aylardır stoğa giremeyen PlayStation 5 yeniden stoklara giriyor. Amazon tarafından yapılan açıklamaya göre 21 Haziran’da Türkiye saati ile 15.00’da 150 adet PlayStation 5 satışa çıkacak. Aynı şekilde yarın, yani 22 Haziran’da Türkiye saati ile yine 15.00’da 150 adet daha PlayStation 5 satışa çıkacak. Her iki gün de konsolun fiyatı resmi fiyat olan 7.499 TL olacak.

Bugün ve yarın satışa sunulacak olan PlayStation 5’lerden birisini satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz. Oyun konsolunu eğer ki satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızda yarar var.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al