2 dk. Esporlab 06.05.2020

PlayStation Plus, Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Yayınlandı

PlayStation Plus, Mayıs ayı ücretsiz oyunları yayınlandı kullanıcılar tarafından büyük tepkiye yol açan oyunlar Change.org imza kampanyası açılmasına kadar uzadı. Bildiğiniz gibi PlayStation Plus her ay ücretsiz oyunlar veriyor. Bu ay ücretsiz yayınlanan PlayStation Plus oyunları Cities: Skylines ve Farming Simulator 19 oldu. Platformda oyunları ücretsiz indirebilirsiniz. Yalnız bu ay yayınlanan oyunlar kullanıcıları oldukça mutsuz etti.

PlayStation Plus’ta abonelik alımı gerçekleştiren kişilere özel her ay ücretsiz oyunlar veren PlayStation Plus, bu ay iki farklı oyunu ücretsiz sundu. Bildiğiniz gibi geçen ay en iddialı oyunlardan olan Uncharted 4: A Thief’s End ve Dirt Rally 2.0 ücretsiz olarak abonelerine sunmuştu. Bu ay ise iki farklı tür oyunu kullanıcılara ücretsiz sunan PlayStation Plus büyük tepkiler ile karşılaştı.

Geçen hafta Mayıs ayının PlayStation Plus oyunlarının ne olacağı yönünde paylaşımda bulunmuştuk, ve tahmin ettiğimiz gibi oldu. Mayıs ayının ücretsiz oyunları Cities: Skylines ve Farming Simulator 19 olarak karşımıza çıktı. PS kullanıcıları’nın beklentileri ise yakın zamanda çıkış sağlayan oyunlar olan Dying Light ve Dark Souls Remastered olacağı yönündeydi. Büyük hayal kırıklığına uğrayan PS: Plus kullanıcıları oldukça bu durumdan rahatsız oldu hatta change.org’ta kampanya bile başlattı.

| PS PLUS: Mayıs ayı ücretsiz oyunları:

Simülasyon oyunları arasında en iddialı bulduğumuz yapımlardan olan Cities Skylines, PlayStation Plus kullanıcılarını tarafından büyük tepkiye uğramadı. Yalnız bir diğer simülasyon oyunu olan Farming Simulator 19, çok fazla tepki çekmeye yol açtı. Bu tepki bir ilki yaşatırcasına change.org’ta kampanya açılmasına bile neden oldu diyebiliriz.

Şunu söylemeden de geçemeyeceğim ki, çoğu PlayStation Plus abonelerini Cities: Skylines oldukça sevindirdi diyebilirim. Konsolda oynayabileceğiniz en iyi şehir inşa etme oyunları arasında birinci sırada yer alıyor.

Ücretsiz bir şekil de kütüphanenize ekleyeceğiniz oyun Cities: Skylines mağazada 179 TL fiyatında olduğunun da altını çizelim. Oyun içerisinde kendinizi ne kadar çok geliştirirseniz, devasa büyüklükte bir metropol inşa etmeniz anlamına geliyor. Büyük tepkilere neden olan oyun ise Farming Simulator 19 aslında simulator oyuncu kitlesinden oldukça beğenilen bir oyun diyebiliriz.

Genel oyuncu kitlesine hitap etmediği için büyük tepkilere neden olmuş olabilir diye düşünüyoruz. Aynı zaman da bu oyununda fiyatı mağazada 179 TL bandında. Farklılık olsun isteyenlere farming simülasyon oyunu farklı bir bakış açısı getirebilir bunu da deneyebilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al