2 dk. Esporlab 05.01.2020

Resident Evil 3 Remake Ne Zaman Çıkacak ?

Sony, birkaç gün önce Resident Evil 3 Remake’i resmen duyurdu. Yıl içerisinde birçok söylenti ve iddia ile karşımıza gelen oyun, Resident Evil 2 Remake’den sonra daha çok merak edildi. Oyun ile ilgili detaylar belli oldukça, merak artmaya başladı. Durum böyle olunca Resident Evil 3 Remake ne zaman çıkacak sorusu fazlasıya soruldu. Bu kadar baskı ve iddia sonucunda oyunun çıkacağı tarih ve tüm detaylar Sony tarafından açıklandı.

Resident Evil 3 Remake Ne Zaman Çıkacak ?

Oyunun duyuru videosunda birçok detay yer alıyor. Yazımızın sonunda göreceğiniz video ile bütün detayları görsel olarak gözlemleyebilirsiniz. Oyun, 3 Nisan 2020’de oyuncuların beğenisine sunulacak. Bilgisayar için hazırlanan versiyonu şimdiden Steam’e eklendi ve satış yapmaya başladı. Bunun dışında Xbox ve PS4 versiyonları da çıkacak.

Resident Evil 3 Remake fiyatı, merak edilen bir diğer konu. Bilgisayar versiyonu için istenen ücret 299 TL fakat konsollar için ne kadar ücret istenileceği muamma diyebiliriz. İddialara göre ön satış fiyatı olduğu için ucuz olan oyun, ilerleyen aylarda zamlı fiyatı ile karşımıza çıkacak. Tüm bunlar iddia, zaman içerisinde gerçekliğini göreceğiz.

Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri

Steam’de hem fiyatı hem de sistem gereksinimleri paylaşıldı. Yazımızdan görebileceğiniz gibi Steam üzerinden de neredeyse tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Üst düzey bilgisayarların rahatlıkla oynatabileceği oyun, orta segmentte yer alan bilgisayarlar için biraz can sıkıcı olabilir. Orta segment bilgisayarlar, düşük veya orta ayarlar ile rahatlıkla oynayabilir. HD Grafik ve yüksek fps isteyen oyuncular, kesinlikle yüksek donanımlı bilgisayarlar tercih etmeli.

resident-evil-3-remake

resident-evil-3-remake

8 GB RAM, Windows 7, 8 ve 10 işletim sistemi, Intel Core i5-4460 işlemci ve AMD Radeon R7 260x ekran kartı, önerilen sistem gereksinimleri arasında yer alıyor. Birkaç alternatif işlemci ve ekran kartı ile performans daha iyi hale getirilebilir.

Oyunun stratejik yönünüzü fazlasıyla geliştireceği görünüyor. Resident Evil 3 ile ilgili görüşlerinizi bizlere belirtebilir ve diğer haberlerimiz için bizi sürekli takip edebilirsiniz. Oyun ile ilgili gelişmeler oldukça paylaşıyor olacağız.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al