1 dk. Serkan KÖSE 15.06.2022

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl 2023’e Ertelendi

Xbox – Bethesda Game Showcase etkinliği dahiliğinde S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl’in yeni oyun içi videolarıyla birlikte üzücü erteleme haberi duyuruldu.

Bilindiği üzere en sonra Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim nedeniyle Ukraynalı stüdyo GSC Game World’ün popüler yapımı S.T.A.L.K.E.R.’ın devam oyunu olacak S.T.A.L.K.E.R. 2’nin geliştirme sürecinin durdurulduğu duyurulmuştu. Fakat sevindirici haber de kısa bir süre sonra gelmişti. Şirket S.T.A.L.K.E.R. 2’nin geliştirme sürecinin devam ettiğini belirtmişti.

Xbox – Bethesda Game Showcase etkinliği kapsamın da ise S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl’in açılış sinematiği videosuyla birlikte yeni bir fragman yayınlandı. İşte yayınlanan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl videoları:

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl Açılış Sinematiği

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl Yeni Fragmanı

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Ukrayna merkezli geliştirici şirket GSC Game World, yapımın geliştirme sürecinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. İlk olarak 28 Nisan 2022 tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan yapım daha sonra aralık ayına ertelenmişti. Fakat yeni gelişmeye göre S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl’in çıkış tarihi 2023 yılına ertelendi.

Son olarak S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, 2023’e ertelenen yapım çıktığı ilk gün Xbox Game Pass’le birlikte PC ve Xbox Series S ve X tarafına sunulacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al