2 dk. Serkan KÖSE 23.10.2021

Saints Row Oyunundan 8 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Geliştiriciliğini Deep Silver Volition, CD Projekt, High Voltage Software, G5 Entertainment ve Sperasoft Studio’nun üstlendiği ve yayıncılığını ise Deep Silver Volition ve üstlendiği yeni Saints Row oyunu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun 8 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.

Paylaşılan videoya bakıldığında videonun oyunun erken bir sürümüne ait olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle oyunun çıkışında bu videonun çok daha iyi hali bizleri bekliyor olacak. Yinede paylaşılan video oyunun çıkışında bizleri nelerin beklediğine dair fikir sunduğu aşikar. 

Üçüncü şahıs bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan oyun serinin önceki oyunlarından daha derin bir karakter oluşturma mekaniğine sahip. Videoya bakıldığında önceki oyunlara göre The Boss, daha fazla ses efektine sahip. Oyunun geliştiricilerinden olan Deep Silver Volition’da oyunda seçilebilir 8 farklı sesin olacağını ve bu seslerden 4 tanesinin erkek 4 tanesinin de kadın ses olacağını açıklamıştı. 

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamaya göre oyun önceki oyunlara göre daha fazla araç özelleştirme seçeneği sunacak. Oyuncular ayrıca bu araçları garajlarında saklayabilecek. Co-op oyun deneyiminin de olacağı yeni Saints Row oyununda ne yazık ki çapraz platform desteği ise bulunmayacak. 

Oyunun geliştiricilerinden Deep Silver Volition tarafından yapılan açıklamada yeni oyunun “İmzalı Saints Mizah Anlayışı” ile geleceğini ve oyunun daha komik anlar içerdiğini belirtti. Oyunun paylaşılan yeni oynanış videosunu ise haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. 

Saints Row Oynanış Videosu

Son olarak Saints Row oyunu 25 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X ve PC platformlarına çıkış yapacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al