2 dk. Esporlab 11.01.2020

Thermaltake, CyberChair E500 Oyuncu Koltuğunu Tanıttı !

Tayvan merkezli Thermaltake şirketi, bilgisayar ile ilgili birçok çevre birimi üretiyor. Bunlara bir yenisini ekledi ve oyuncu koltuğunu çıkarttı. Görünümü ofis koltuğuna benzeyen oyuncu koltuğu, CyberChair E500 adını aldı. Oyunlara adeta aşık olan kişiler, neredeyse bütün günlerini bilgisayar başında geçiriyorlar. Bu sebep ile oyuncu koltuğu almanın önemi artıyor. Thermaltake, CyberChair E500 oyuncu koltuğunu tanıttı ve yenilikler ile karşımıza çıktı.

CyberChair E500 Oyuncu Koltuğu

Vücut sağlığı için büyük önem taşıyan bu koltuklar, ergonomic olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Thermaltake, bu koltuğu üretirken en çok dikkat ettiği şeylerden birinin ergonomic olduğunu belirtiyor.

CES 2020 etkinliği ile karşımıza çıkan birçok yenilik arasında bu koltuğu da dahil edebiliriz. Diğer oyuncu koltuklarından farklı olarak dayanıklı olan ve tasarımı ofis koltuğuna benzeyen CyberChair E500, fiyatı ile de gündem oldu. Koltuğun 600 dolar fiyatı ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Türk Lirası olarak 3.526 TL + vergiler şeklinde olacak. Şubat açı içerisinde satışa çıkarılacak olan bu koltuk, yakın zamanda Türkiye’ye ulaşacaktır. Sabırsızsanız, Amazon üzerinden direkt sipariş verebilirsiniz.

thermaltake

thermaltake

Yakın zamanda oyuncu koltuğu almayı düşünen kişilerin mutlaka beklemesini öneriyoruz. Birçok özelliği ile oyuncuları etkileyen bu koltuk, özellikleri sayesinde yüksek satış adetlerine ulaşacak. Genişlik, yükseklik ve kol dayama bölgeleri, istenilen şekilde ayarlanabiliyor. Tüm bunların yanında birçok oyuncu, oyuncu koltuklarının yatma açısında şikayet etmekte. 117 derece civarında yatabilen CyberChair E500, bu konuda büyük rahatlık sağlamış olacak. Oyuncuların oyun oynarken çok vakit harcadığını ve tüm günlerini bilgisayar başında geçirdiklerini söylemiştik. Durum böyle olunca sürekli koltukta olmaları gerekiyor ve vücut terliyor. Birçok işlevinin yanında her yanından hava alan koltuk, terleme sorununu da ortadan kaldırıyor.

Koltuğun farklı renk seçeneklerine sahip olup olmayacağı hakkında henüz net bir bilgi yok. Bildiğiniz üzere birçok oyuncu koltuğu kişisellleştirilebiliyor, bu oyuncu koltuğunda da böyle bir özelliğin olup olmayacağı henüz açıklanmış değil. Yakın zamanda yeni bilgiler eklenirse, sizlerle paylaşıyor olacağız.

Koltuğun özellikleri ve fiyatı ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin. Güncel oyun haberleri için bizi takip edin, iyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al