2 dk. Esporlab 20.01.2020

Tom ve Jerry Oyunu 100 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Tom ve Jerry oyunu, sadece Çin’de oynanabilmesine rağmen büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı. Yıllardır hayatımızda olan çizgi film, her izlenildiğinde büyük keyif veriyor. Yüksek ihtimalle oyun da aynı tadı verdiği için 100 milyon oyuncuya ulaştı. Tom ve Jerry oyunu 100 milyon oyuncuya ulaştı. Tek bir ülkede bu kadar oyuncuya ulaşan oyun, dünya pazarına açıldıktan sonra çok yüksek indirme sayılarını görecektir.

tom-ve-jerry-oyunu

tom-ve-jerry-oyunu

Tom ve Jerry Oyunu

Oyun, daha 1 yıl olmadan bu kadar çok indirildi. Efsane çizgi filmler arasında yer alan Tom ve Jerry, oyunun indirilmesinde büyük pay sahibi diyebiliriz. Warner Bros tarafından yaratılan karakterler, bugünlerde milyarlarca kişinin hayran olduğu bir çizgi film ve oyun haline geldi.

Oyunda birçok mod ve kostüm yer alıyor. Oyuncular, istedikleri zaman para karşılığında farklı görünümler alabiliyor ve Tom veya Jerry’ye bu görünümleri entegre edebiliyor. Harika grafikleri sayesinde oyuncuları tutabilen Tom ve Jerry oyunu, yakın zamanda gelecek güncelleme ile birçok yeni oyun moduna kavuşacak. Oyunun sürekli geliştirilmesi, oyuncuların aktif kalmasını sağlıyor. Bu da oyunun aktif oyuncu sayısına etki ediyor.

Twitter üzerinden açıklama yapan oyun CEO’su, yurtdışına açılmakla ilgili herhangi bir fikir belirtmedi. Apk olarak indirebileceğiniz oyun, şu an sadece Çince olarak oynanabiliyor. Oyunu aşırı merak ediyorsanız, keyif almak için oyunu indirebilir ve kullanabilirsiniz. Her yaştan kitlesi bulunan oyunun yurtdışına açılması, hem oyuncular hem de oyun geliştiricileri için harika olur.  Özellikle bu rekordan sonra açıklama beklediğimiz geliştirici firma NetEase, herhangi bir açıklama yapmadı.

Oyunun yurtdışından insanlar tarafından merak edildiği bilen Çinli hackerlar, apk sürümlerine çeşitli virüsler entegre etmiş durumda. Bu sebep ile oyunu apk olarak indirecekseniz, çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bildiğiniz üzere apk indirilen uygulamalar için özel izin vermeniz gerekiyor. Bu özel izin sırasında telefonunuz savunmasız olacaktır. Bu fırsatı iyi değerlendiren hackerlar, tüm bilgilerinize erişebildiği gibi telefonunuzu kullanılamaz hale getirebiliyor. Oyunu indireceğiniz zaman bu detaya mutlaka dikkat edin.

Bu şekilde güncel oyun haberleri için bizi takip edin, iyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al