1 dk. Serkan KÖSE 26.12.2021

Twitch 2021 Yılının En Çok İzlenen İçeriklerini Açıkladı

Amazon’un sahibi olduğu popüler canlı yayın platformu Twitch, 2021 yılında en çok izlenen içerikleri duyurdu. Twitch verilerine bakıldığında Rockstar Games’in yıllara meydan okuyan oyunu GTA V bizleri şaşırtmaya devam ettiğini görüyoruz.

Red Dead Redemption ve Grand Theft Auto serileri ile oyuncuların kalbine taht kuran Rockstar Games Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan Grand Theft Auto: V’i 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkarmıştı. Rockstar Games oyunu daha sonrasında yeni özelliklerle PC platformuna ve yeni oyun konsollarına getirmişti.

Grand Theft Auto: V Zirveyi Bırakmıyor

8.yılını geride bırakan GTA V, oyuncular tarafından severek oynanmaya ve izlenilmeye devam ediyor. Canlı yayın platformu Twitch’in verilerine göre 2021 yılında en çok izlenen oyun GTA V oldu. Oyuncuların satın almaya devam ettiği GTA V oyununun Twitch toplam izlenme sayısı ise 2.1 milyar saat olarak açıklandı.

GTA V’i Twitch üzerinde geçen tek kategori ise Twitch’in sevilen kategorisi olan “Just Chatting” oldu. Listede GTA V’in ardından toplamda 1.8 milyar saat izlenme ile Riot Games’in sevilen oyunu olan League of Legends gelirken listede yer alan üçüncü oyun ise 1 milyar saat izlenme ile Epic Games’in battle royale türü oyunu olan Fortnite oldu.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al