1 dk. Serkan KÖSE 07.07.2021

Ubisoft Yeni Bir Assassin’s Creed Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Oyun dünyasının sevilen oyunlarından birisi olan Assassin’s Creed oyununun yeni bir oyunu geliyor. İşte yeni oyun ile ilgili bilinenler. 

Oyun dünyasına yakınlığı ile bilinen Bloomberg’den Jason Schreier’ın haberine göre şu anda Fransa merkezli oyun stüdyodu olan Ubisoft’un Ubisoft Montreal ve Ubisoft Quebec oyun stüdyoları yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Ubisoft’un üzerinde çalışan yeni oyunun Assassin’s Creed Infinity oyunu olacağı ancak bu oyunun yeni Assassin’s Creed oyunları gibi olmayacağı bunun yerine oyunun uzun yıllar boyunca oynanabilecek bir live service oyunu olacağı söyleniyor. Ubisoft’tan bir sözcü de Bloomberg’in yeni Assassin’s Creed oyununu doğruladı. 

Yapılan habere göre yeni oyun 2024 yılından önce oyuncularla buluşmayacak ve oyunun geliştirme aşamalarının ise henüz çok başında. Gelen bilgilere göre ayrıca Ubisoft bir noktada oyunu iptal etme ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Oyun hakkında ne yazık ki pek çok bir detay yok ancak oyunun tek bir dönemde geçmeyeceğini söyleyebiliriz. Oyun diğer Assassin’s Creed oyunlarında da gördüğümüz gibi birden fazla tarihsel dönemi ele alacak. 

Assassin’s Creed serisinin son oyunlarına baktığımızda oyunların içerik açısından live – service’e yaklaştığını görüyoruz. Oyuncular genelde bu türü pek beğenmiyor olsa da bu oyun tarzının geliştiricilere ciddi paralar kazandırdığını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al