1 dk. Serkan KÖSE 21.09.2021

Vanguard Daha Çıkmadan Hileli Oyuncular Can Sıkıyor

Yayıncılığını Activision’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini Sledgehammer Games ve Treyarch’ın yaptığı yeni Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty Vanguard daha çıkmadan hileli oyuncular can sıkmaya başladı. 

Bilindiği üzere Call of Duty, kısa süre içerisinde yeni Call of Duty Vanguard ile karşısına çıkacak. Oyunun açık beta süreci devam ederken, Vanguard daha çıkmadan bazı oyunculara kötü deneyimler sunmaya başladı. 

Hileli Oyuncular Daha Şimdiden Oyunda 

Beta sürecinde pek çok oyuncu bu süreçte fark ettiği hile kullanımlarını geliştiriciler ile paylaşmaya başladı. Paylaşılan videolarda pek çok kişinin hile kullandığı açık bir şekilde görülüyor. Hile kullanımının olacağı Vanguard oyuncuları tarafından biliniyordu ancak oyun daha çıkmadan bunun olması pek çok kişinin sinirini bozdu. 

Vanguard, daha önce de söylendiği üzere yeni bir hile yazılımı ile birlikte gelecek. Şu anda yeni hile sisteminin nasıl çalıştığı bilinmiyor olsa da yazılımın bu hileci kullanıcılara göz açtırmaması en büyük temennimiz. 

Son olarak Call of Duty Vanguard, 5 Kasım 2021’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al