2 dk. Serkan KÖSE 17.04.2021

Wasteland 3 İlk DLC’si The Battle of Steeltown Çıkış Tarihi Netleşti

Wasteland 3 ilk DLC’si The Battle of Steeltown çıkış tarihi belli oldu. İşte The Battle of Steeltown çıkış tarihi.

Kısa bir süre içerisinde Wasteland 3 oyunu ilk DLC paketi ile genişleyecek. Wasteland 3 oyununun ilk DLC’si olacak olan The Battle of Steeltown 3 Haziran tarihinde oyunculara sunulacak. Yayınlanacak olan ek paket oyunun geliştiricisi olan inXile tarafından yayınlanan ve oyuncuların da olumlu yorumlar yaptığı RPG için hazırlanan ilk hikaye genişletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Wasteland 3 oyunu için şimdiye dek, küçük bir özel ekipman paketi olarak geçen Colorado Survival Gear biçiminde bir genişletmeye sahipti.

wasteland-3-ilk-dlcsi-the-battle-of-steeltown-cikis-tarihi-netlesti

Wasteland 3 İlk DLC’si The Battle of Steeltown

Oyuna gelecek olan The Battle of Steeltown genişletmesi ile oyuncular, Colorado Springs kolluk kuvvetleri tarafından kullanılan silahların ve diğer ekipmanların üretildiği bir fabrika kurulumu olan Steeltown’a gidecek. Bu bölge oyundaki Patrik kontrolündeki en önemli yerlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu bölgede oyuncuları haydutlar, işçi grevleri ve ekipman sıkıntıları gibi pek çok engel bekliyor. Bu sebeple oyuncular bu sorunları çözmek için Colorado lideri tarafından gönderilecek.

İlk DLC ile birlikte yeni görevler ve yeni düşmanlar oyuna eklenecek. Genişletme paketi ile birlikte oyunun bazı mekanikleri de değişecek ve problemleri çözmenin farklı yolları etkin hale gelecek. Genişleme paketi 3 Haziran tarihinde çıkacak ve bu paket ile birlikte kıyamet sonrası Colorado’ya dönüş yapılacak. En az 2.75 milyon dolar toplama hedefi ile bir kitle fonlaması ile geliştirilen oyun Steam platformu üzerinden 219 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al